Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen

Ontdek Hoe Verzwakt Immuunsysteem Kan Herstellen

Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen

Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen

Een verzwakt immuunsysteem heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Je herkent misschien je eigen autonome zelf niet meer. Of je erkent je eigen waarden, je eigen vermogen om ‘vreemde indringers’ aan te pakken, helemaal niet meer. Het automatisch onschadelijk kunnen maken van indringende virussen en bacteriën is eigenlijk  een normaal gegeven. Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen en ontdek zelf hoe jouw zelfgenezende vermogen weer opgekrikt kan worden zodat je je weer snel fit voelt.

Algemene oorzaken van een verzwakt immuunsysteem.

Omdat je onvoldoende op jezelf vertrouwd aan de ene kant en emotionele spanningen ervaart aan de andere kant maakt het dat je enorm kwetsbaar bent geraakt. Onbewust wel te verstaan. Dit uit zich altijd in klachten van psychische en/of lichamelijke aard.

  • Vermoeidheid.
  • Slecht slapen.
  • Verkoudheden/ontstekingen.
  • Schouder-, rug-, nek- en spierpijnen.
  • Constipatie of juist diarree.
  • Teveel of te weinig eten en/of slecht eten. Snoepen.
  • Stress en burnout.
  • Zenuwpijnen, en nog veel meer klachten kunnen opspelen.

Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen en wat je zelf hier aan kunt doen.

Het zelfgenezende vermogen bewust ondersteunen.

Onvoldoende afweerstoffen aanmaken zegt letterlijk dat je waarschijnlijk te weinig voor jezelf leeft en teveel ‘in dienst’ van anderen bent. Heel misschien forceer jij jezelf ergens of draag je zelfs de lasten van een ander met jou mee. Je hebt dan letterlijk de lasten op jouw schouders. Of je laat je voortdurend kwetsen en durft of kan hier letterlijk niet goed meer mee omgaan. Het is er vaak ingeslopen.

Je vertrouwd niet meer voldoende op jezelf. Wat ook nog kan; jij wil graag alles onder jouw controle houden. Je hebt geen vertrouwen meer in de levensprocessen zoals zij kunnen gaan. Je hebt te weinig vertrouwen in een goede afloop van bepaalde processen (van anderen ook). Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen door stap voor stap bepaalde stof (bewustwordingsstof) tot je gaan te nemen.

Transformeer jezelf stap voor stap en krijg inzicht in je eigen processen.

Een verademing, een beter zelfbewustzijn geeft vertrouwen. Vertrouwen in je eigen lichaamsprocessen. Geloven in je eigen immuunsysteem maakt je sterker en immuun voor virussen en bacteriën.

Jezelf die waarde toekennen die jou toekomt. Elk mens is waardig om zijn of haar bestaan uit te bouwen. Elk mens heeft een eigen talent of vaardigheid om te tonen aan de wereld. Immuniteit gaat om het geloof in je eigen waardevolle zijn. Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen door bewust aanwezig te gaan zijn bij jezelf.

Nu ben jij aan de beurt!

Een verzwakt immuunsysteem wil zeggen dat je een te lange onderdrukking van emoties en spanningen had. Je hebt te lang donkere, negatieve gedachten en/of algemene gespannenheid vastgehouden. En heel misschien stop jij jezelf wel een beetje te veel weg?

Het wordt dan echt de hoogste tijd om die ‘etter’ te laten ontsnappen om eindelijk wat tot rust te kunnen komen en weer aan te sterken. Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen door jouw gevoel van machteloosheid, kwaadheid, verdriet en/of stress voorgoed achter je te laten.

Tijd voor grondig zelfonderzoek en grote schoonmaak.

Ontdek de wereld van de langzame bewustwording. Doe dit proces niet alleen maar samen met mensen die je vertrouwd. Wij zijn er om jou te helpen en te ondersteunen als jij dat wil, wij gingen zelf ook door bepaalde processen heen, we weten waar we het over hebben. Ontdek zelf wat het met jouw gevoel doet als jij je echt begrepen voelt, gehoord en echt gezien. Ervaar zelf hoe het is om eindelijk te mogen ‘ventileren’.

Ontdek hoe verzwakt immuunsysteem kan herstellen omdat je jouw ei echt kwijt kunt hier.

Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan en leer ons kennen of GA HIER NAAR DE FB-pagina.

Als je direct al aan de slag wil en GRATIS persoonlijke ondersteuning, KLIK HIER.

Of bekijk DEZE PAGINA voor directe testen.

Op jouw nieuwe leven!

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?