Eigenwaarde En Zelfvertrouwen Hervinden

De heiligen zeiden het al: velen hebben het licht en de waarheid gezocht, maar alleen buiten zichzelf en waar ze het niet vonden. Jij mag leren de expert zelf te zijn over jezelf, en je begint binnenin. Eigenwaarde en zelfvertrouwen hervinden begint bij je eigen innerlijke wereld.

 

Eigenwaarde is het hoogste goed als je gezond en fit wilt voelen.

Eigenwaarde

Eigenwaarde

Als je gezond en fit wilt zijn en zonder stress klachten, en zonder andere gezondheidsklachten, is het wijs om de oppervlakkigheid en snelheid van het hedendaagse leven eens even in te ruilen voor je eigen wijsheid. Deze innerlijke wijsheid verteld jou alles.

 

Een drukke leefwijze, levensstijlen van mensen, zonder naar onszelf te luisteren, maakt dat we allerlei klachten krijgen. We willen “meedoen”  en “erbij horen”.

 

Er zijn een aantal heldere tekenen dat het hoogste tijd is om “in te grijpen” als jij je eigenwaarde en je zelfvertrouwen terug wilt.

–          Je bent in de war of depressief.

–          Je hebt geen gevoel voor richting meer.

–          Je geeft toe aan je “verslavingen”.

–          Alles lijkt moeilijk te gaan en te stagneren.

–          Je blijft je best doen en toch wil het allemaal niet lukken.

“Ingrijpen” in deze situatie  betekent gewoon totaal iets anders gaan doen en het vertrouwde even loslaten. Het onbekende binnengaan door je schouders op te halen en HET GEWOON EVEN NIET TE WETEN ALLEMAAL.

 

Laat los en doe iets anders. Let dan op de hele kleine dingetjes die niet van belang lijken te zijn.

 

Je eigenwaarde komt snel boven, door even niets te doen.

 

Door even niet je gewone dingen te doen, dat kan een dag zijn maar ook twee weken, komt er een moment dat je voelt dat het weer begint te stromen. Er komt een idee, je voelt weer een actie tot iets komen.

 

Dat is je eigenwaarde die met je zelfvertrouwen verbonden is. Je bent zelf de vraag en het antwoord.

 

Ook jij kunt leren om het proces van loslaten toe te voegen aan je leven. Als je dat proces leert “beheersen” of “toepassen” , ga je merken dat de levensstroom altijd weer doorgaat.

 

Vanuit je eigenwaarde blijven leven en werken, wat je ook doet, geeft meer voldoening, fitheid, blijheid en kalmte dan je ooit voor mogelijk hield.

 

Als je in harmonie met jezelf bent, besef je hoe moeiteloos je leven kan zijn. En…………….je bent echt niet van de weg af als dat even niet lukt!

 

U kunt GRATIS RAPPORTEN aanvragen als u serieus meer wilt weten overeigenwaarde hervinden. De informatie in deze gratis rapporten is heel gemakkelijk toe te passen in uw eigen leven.

 

Op uw vitaliteit en gezondheid!
PS. Meer lezen op Facebook, geef je reactie daar of stel je vragen.

HIER AANVRAGEN

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?