Trendflow Programma

Uniek Bewustwordings Contact Programma Over Hoe Verminderen Van Stress-Burnout-Depressieve-Overspannen-Hooggevoeligheid Klachten

ontdek zelf hoe ook jij weer geïnspireerd  kan raken

selfie                                                                                                                                                     Caroline van der Aa – Van Lankveld

 

Hallo, ik ben Caroline, levensproces-begeleider. Ik ben de trotse moeder van 2 prachtige zonen en ik ben getrouwd met Henk. Samen zijn wij Trendflow Powerful Way Of Life. Dagelijks zin geven aan ons leven is onze drijvende kracht.

Waar ik van hou en wat ik het liefste doe is mensen inspireren; afstemmen op de ander om hen dichter bij hun eigen kern te brengen. Zo leef ik een zinvol leven. Jij vindt hier geen boek, geen E-book, geen statisch programma maar een LEVENDE site met LEVENDE mensen die jou graag ondersteunen, precies op die momenten dat jij het nodig hebt!

Zie ons als een (tijdelijke) ‘help-desk’. Zodat jij er met jouw zorgen en twijfels niet langer alleen voor staat. 

Welkom! Serieuze aandacht nu voor jou! Je bent niet ziek of hulpeloos….je bent gewoon even op zoek. Het is zelfs heel normaal om in je leven op bepaalde momenten problemen te ervaren op een van deze gebieden:

 • Gezondheid, fysiek, mentaal.
 • Relaties.
 • Werk.
 • Inkomen.

Om momenten van voorspoed en geluk te kunnen ervaren is het nodig om:

 • Problemen op te lossen of te kunnen hanteren. Ja toch?

Stap voor stap bewuster worden helpt enorm bij allerlei ongemak….deze ervaring hebben wij zelf……zoveel mogelijk ‘veldonafhankelijk’ worden…..geworteld zijn in je eigen centrum…..daar zit de oplossing.

Mijn (onze) missie is;  om mensen, jong en oud, stap voor stap om te leren gaan met hun klachten, zorgen en problemen door middel van onze unieke ‘Trendflow-contacten’. GRATIS mogelijkheid voor persoonlijk, mail/bel contact. Je leert hierdoor jezelf beter kennen en het beste uit jezelf te halen. Je leert omgaan met emoties, frustraties en eisen van alledag. Wij zoeken de verbinding MET de mens op allerlei verschillende manieren. Als men de verbindingen voelt, kunnen behoeftes vervuld worden en komen er vanzelf meer geluksgevoelens.

Je mag mij elke dag je vragen stellen. Ik geef je per omgaande privé en persoonlijk antwoorden. We blijven in contact….ik ben er voor jou…..zolang jij het nodig denkt te hebben. DIT is het UNIEKE van mij en ‘onze methoden’. Persoonlijk contact, geen wachtlijsten, praten/mailen met iemand die jij vertrouwd.

Doelgericht en probleemoplossend werken begint bij de kern, ‘van binnen naar buiten’. 

Ik geloof in jou als niemand meer in jou gelooft! Hoeveel mensen hebben dat al tegen jou gezegd?Het is niet altijd nodig dat je naar je pijn gaat maar dat je inzichten krijgt in jezelf en wat je kunt doen om juist bepaalde ‘pijn’ te verlichten!

Zie het aanschaffen van een inlogcode op deze site gewoon als een kadootje aan jezelf! 

 

Deze manier kan jou helpen, wij weten dat, maar…… kan JIJ daar vertrouwen in hebben?

 • Jij voelt je een waardevol mens
 • je voelt respect voor jezelf, je krijgt daardoor automatisch respect van anderen
 • je gaat stapsgewijs aan zelfexploratie doen, wat een ware ‘ontdekkingsreis’ zal zijn, en wat jou energie gaat opleveren
 • gewoon omdat je de werkelijke kern te pakken krijgt
 • jij leert contact te maken met jouw eigen gevoelens
 • jij krijgt een basisgrondhouding van eigen identiteit voelen en verder (willen) ontdekken. EN DAT VOELT GOED! Jij gaat het uitstralen en anderen pikken dat op! Zij gaan het aan jou zien. Jij zal het mee gaan maken, voelen hoe dat voelt! Het waauw-gevoel! Jouw FLOW ervaren!

 

Daarom zijn wij een grote voorstander van groei en constructieve ontwikkeling van eigen individuele mogelijkheden. HET ZELFGENEZEND VERMOGEN IS BIJ IEDEREEN GEWOON AANWEZIG. Dat moet gewoon even weer ‘aangewakkerd’ worden…..

Wanneer jij je in die richting durft gaan te bewegen, dan pas neem jij deel aan het LEVEN zoals bedoelt. Je zal snel de gevolgen, de positieve energie voelen stromen, en het zelf ervaren.

POWERFULL EMOTIONAL EXPERIENCE   krachtig  –  emotioneel  –  ontdekken

POWERFULL WAY OF ORDENING   krachtige manier van ordenen

POWERFULL WAY OF LIFE  krachtige manier van leven…..

 

Dit is wat mensen van ons Bewustwordings-Contact-Programma vinden.

 

Caroline is voor mij een Cum laude ‘UNIEK’ mensen mens. Caroline geloofde in mij en mijn dochter die een verstandelijke beperking heeft. Ik geloofde in Caroline! Door Caroline heb ik verder weer  stappen kunnen zetten om het leven van mijn dochter en mij een GOEDE WENDING te geven. Waar we een nieuwe, mooie ontwikkeling aangegaan zijn. Het gaat weer goed met ons! Met in je eigen blijven geloven en soms handvaten van de medemens aangereikt krijgen kom je er boven op en is het GOED!! Liefs

Anne en Nelly

Caroline, In het algemeen fijne en goede informatie, zeker in de beginfase van mijn burnout. Er zijn vele handvatten en je kunt op jezelf reflecteren. Je kan verder met je eigen proces. Je kunt het ook toepassen. In de acute fase, als je zo aan jezelf bent overgeleverd, had het een geruststellende werking op me. Zoiets kan iedereen overkomen, het gevoel van schaamte en schuld ging weg, het is een versterking van jezelf. Zoetjes aan heeft het zijn resultaten opgeleverd. Jullie doen geweldig werk!

Bernadette

Bedankt Caroline, Voor de geweldige hulp, tips, ideeën,en ander denkvermogen, ga zo door! Heel veel groetjes.

Karin

Lieve Caroline, Er zijn speciale mensen op de wereld gezet en daar ben jij er zeker een van. Dat is iets unieks wat jij bij jou draagt. Je bent voor mij nog altijd die engel ook al bestaan die niet, voor mij wel. Groetjes  ‘t “beertje

Anoniem

Caroline, Keibedankt, en het is fijn om te weten dat er altijd iemand is waar ik altijd op terug kan vallen. Groetjes

Desiree

Hoi Caroline, Ik voel de energie van jou door het lezen heen. Of dat je me het zelf verteld. Het fijne is dat je het in eigen tempo kunt lezen allemaal want het is veel. Veel informatie en wijsheden. Ik vind die persoonlijke gesprekken tussendoor toch wel erg fijn. Persoonlijk contact geeft vertrouwen. Succes verder en tot…..

Ellen

Dag Caroline,

Weet je wat heeeeeel belangrijk is : de dagelijkse communicatie, je hebt iemand nodig
je hebt directe interactie nodig,  tis er, tis er voor jou, en jij kan voort gedurende de dag met dat ‘klein’ beetje steun.
Je blijft hangen, je zakt niet dieper en dat doet wonderen….
op het moment zelf besef je dat niet, maar geleidelijk aan, als je terug een beetje in
evenwicht bent, kan je dan die periode overschouwen…..
en dan je zeg : BEDANKT EN NOG EENS BEDANKT VOOR AL DE MOEITE
JE WAS ER VOOR MIJ, JE LIET ME NIET IN DE STEEK.
We zijn kleine kinderen die voor het eerst te voet naar school gaan met een ouder,
de ouder doet dat een paar keer, en dan laat hij het kind los,
dat is precies hetzelfde wat ik meemaak,
de dankbaarheid naar jou toe, Caroline, is heel groot.

Marc

Achternamen zijn weggelaten voor privacy. Meer testimonials kan je lezen op het forum.

Deze bewustwordings-site met gratis contactmogelijkheden met mij, maakt ook voor jou een realiteit. 100% Gegarandeerd – Of je geld komt terug! Dit is geen E-Boek maar een site waar je gewoon kunt inloggen, met jouw eigen unieke inlogcode die jij direct ontvangt na betaling van eenmalig 97 euro.

Dat is hoeveel vertrouwen wij hebben in onze ‘methoden’, in ons eigen ontwikkelde product. WIJ ZIJN ER TROTS OP!

Dit is waarom het ‘Trendflow Powerfull Way Of Life Recept’ jou niet kost wat het wel waard is…eenmalig 97 euro met de GRATIS BONUS; het dagelijks persoonlijk kunnen en mogen contacten……..waar geven mensen hun goede geld aan uit….materiële dingen….hier gaat het om jouw gezondheid, jouw welbevinden, jouw eigenwaarde en jouw zelfvertrouwen gevoelens. Jouw geluksgevoel wat enorm gaat groeien…..wat jij vervolgens weer door kunt leren aan jouw kinderen……familie…….en…..heel veel anderen. Wat is hier de waarde van? Mensen die onafhankelijk worden van bepaalde patronen?

Bovendien; je koopt niet zomaar een product, je koopt ONS, je koopt gevoelige mensen, die zelf door veel processen zijn heengegaan, je koopt jarenlange studie, noeste arbeid en enorme passie voor bewustwording en ondersteuning vanuit het hart…….die misschien niet meer stopt, want het geldt levenslang…..

Omdat we deze methode in eerste instantie digitaal kunnen aanbieden, hoeft het niet gedrukt en opgestuurd te worden. “Trendflow Powerfull Way Of Life” is een waardevol ‘programma’ wat je op je pc/telefoon kunt openen/raadplegen op momenten dat het nodig is.

Hierdoor zijn er geen productie- of verzendkosten, geen voorraad, en daarom hoeven we deze kosten niet door te berekenen! Beter nog, je krijgt direct toegang tot het hele “Trendflow Powerfull Way Of Life” programma zodra je bestelling is afgerond!

Start direct voor het eenmalige bedrag van 97 euro met de dan geldende GRATIS BONUS. (het persoonlijk contact op tijden dat jij het nodig acht)

Onze 365 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Nu Aanmelden

Ik ben er zo zeker van dat jij zal profiteren van de unieke informatie die beschreven staat in “Trendflow Powerfull Way Of Life” dat ik een Onvoorwaardelijke 100% Tevredenheid, 365 dagen niet-goed-geld-terug garantie aanbied. Als jij niet helemaal tevreden bent met deze aankoop, laat het dan simpelweg binnen 365 dagen weten, en ik stort het volledige aankoop bedrag terug, zonder vragen te stellen!

Wij willen alleen super-tevreden klanten en als jij niet de resultaten krijgt die je wilt, dan verdienen we jouw geld niet eens.

We denken niet dat het eerlijker kan dan dat.

Dus waar wacht je nog op? Jij hebt alles te winnen, en absoluut niets te verliezen. Op jouw nieuwe leven! (voor mensen uit België die geen creditcard hebben, is er altijd een passende oplossing)

Heel veel succes,

Caroline van der Aa en al mijn lieve ‘medewerkers’!

 

PS. Hoe beschermen we ons ‘product’? Onze identiteit is niet te evenaren. Wij zijn uniek in ons product en we dienen het goede, het ware en het schone, net als jij.

©2022 

Log in with your credentials

Forgot your details?