Over Trendflow

Ik ben Caroline van der Aa – Van Lankveld. Ik ben samen met mijn ongelofelijke man Henk en twee prachtige zonen het brein achter Trendflow – a powerfull way of life. Als iemand aan mij vraagt waar ik van hou en wat ik het liefste doe, bestaat mijn antwoord uit liefde en passie. Het liefste inspireer ik mensen, breng ik mensen dichter bij hun eigen kern om zo een zinvol leven te leven.

Ik ben creatief, zeer temperamentvol, relatiegericht, blijvend onderzoekend en bijzonder in voor nieuwe initiatieven. Ik heb een scherp waarnemingsvermogen, een speelse geest, groot vermogen om mezelf aan iets te wijden en groot empatisch vermogen, enorm maatschappelijk en emotioneel betrokken bij mens en dier; dat is wat/wie ik ben.

 

 

selfie

 

 

 

 

 

 

Opleidingen

Na mijn afgeronde opleidingen mag ik mijzelf een master counsellor/stress manager – levensprocesbegeleider noemen.

  • Stress Counselling ( HBO)

Psychologie van de mens, kennis menselijk lichaam, communicatieve technieken en vaardigheden, spirituele ontwikkeling,

ondersteunende en additieve geneeskunde, methodologie.

  • Stress Management ( HBO +)  

Klinische psychologie, communicatiekunde, communicatie in meta programma’s, intervisie en groepssupervisie, angsten, agressie, RET,

empathie, emoties en depressies, NLP.

  • Logotherapie.
  • Verwante cursussen en verplichte bijscholingen met constante inter- en supervisie.

 

Missie

Mijn missie is; mensen (jong en oud) inspireren. Stap voor stap om leren gaan met hun klachten, zorgen en problemen. Afstemming is daarbij mijn sleutelwoord.

Ik wil je van harte begeleiden naar een krachtige manier van leven waarin je onzekerheid, angst en stress voorgoed achter je laat, en een beleving van het totale geluksgevoel leert ervaren. Ik sta voor je klaar precies op het moment dat jij het nodig hebt.

 

Wat zeggen anderen over Caroline van der Aa?

“Caroline is een warme, inspirerende en behulpzame vrouw en vooral liefdevolle vrouw. Een vrouw die met beide voeten op de grond staat en de hele wereld aan kan.”

Ellen van der Aa

meer testimonials lezen

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

Boek inkijken/bestellen; Zelfbewustzijn Ontwikkelen – Bewust Verhogen. Klik Hier.

 

Bewustwordingstuin/atelier bezoeken (video bekijken) en ervaar de sfeer. (Individueel inzichtgevend gesprek, tot de kern komen. Klik Hier en vraag het aan.

 

  • Bewustwordende schilderijen hangen. Klik Hier

 

SENIOREN BEGELEIDING PARTICULIEREN BOEKEL VENHORST EN DIRECTE OMGEVING  https://www.trendflow.nl/senioren-begeleiding-particulieren-boekel-venhorst-en-directe-omgeving/

Direct telefonisch contact opnemen KLIK HIER.

 

Geloof jij, net als wij, in een Powerfull Way Of Life? Laten we het samen waarmaken.

 

 

 

©2018 

Log in with your credentials

Forgot your details?