Genezingsprocessen Versnellen – Ontdek Hoe

Genezingsprocessen Versnellen

Gelukkig zijn steeds meer mensen bereid om serieus de mogelijkheden te onderzoeken van middelen en methodes, waarmee men mensen kan leren gezond te denken, gezond te voelen en zich gezond te gedragen. Deze groep mensen die dat doen is jammer genoeg nog zeldzaam klein en zij worden soms zelfs lichtelijk geminacht door de heersende krachten in het veld. Genezingsprocessen versnellen heeft alles te maken met bewuster worden.

Genezingsprocessen versnellen door te starten met voor jezelf denken.

Door simpel ‘voorgeschreven’ middelen en methodes te blijven gebruiken voor klachten en kwalen blijven we passief en riskeren we zelfs het chronisch worden van onze problemen, klachten en kwalen.

In plaats van zelf te denken leven we veelal in het resultaat van wat anderen voor ons voor ons geprogrammeerd hebben. En met succes! Want we durven, op een enkeling na, het hele systeem gewoonweg niet te doorbreken. Oeps…………komt hij bij je binnen?

Het gevoel van je eigen binnenwereld ervaren.

Genezingsprocessen versnellen is leren het gevoel van je eigen binnenwereld te ervaren. Voelen wat je zelf voelt en niet wat je hoort te voelen. Ook al is dat nog zo vreemd, jij bent jij met jouw eigen unieke gevoelens. Een ander kan die nooit voelen.

Als je werkelijk zelf gaat voelen, je gaat praten over jouw gevoelens, leert luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt, gaat het weer echt stromen in jouw lijf. Genezingsprocessen versnellen dan.

Als je niet luistert naar je eigen lichaam, en je blijft maar doen wat anderen van je verwachten, zegt jouw lichaam een keer STOP. Nu is het genoeg. En hoe dat er uit ziet is voor iedere mens anders. Waar de een het in zijn rug krijgt loopt de ander over van de stress en/

of krijgt zelfs angsten. Of nog erger je krijgt ‘stille’ ontstekingen of langduriger klachten en kwalen. Je moet dan je genezingsprocessen versnellen met (heel veel) rust en medicatie en/of zelfs zware operaties.

Wat je zelf kan doen?

Jouw genezingsprocessen versnellen is zelf de verantwoordelijkheid hiervoor gaan nemen. Zelf zoveel mogelijk zorg dragen, zowel preventief als behandelend. Dat we zoveel mogelijk gezond moeten eten, voldoende bewegen en voldoende rust nemen weten we allemaal wel. Maar dat we voor onze mentale gezondheid ook moeten zorgen weten de meesten onder ons niet.

We krijgen, als we ons niet voldoende bewust zijn, heel veel negatieve input binnen! Dat is absoluut funest voor ons welbevinden!

Stop met slachtoffer zijn of je nog langer slachtoffer voelen.

We zijn meer verbonden met elkaar als we openlijk met elkaar (leren) spreken over onze werkelijke gevoelens. Genezingsprocessen versnellen als we op een open, eerlijke en oprechte manier met elkaar omgaan en communiceren.

Er is genoeg voor iedereen!

Schrijf elke dag eens alle dingen op die gewoon goed gaan in jouw leven. Je traint jezelf en je hersenen als het ware op het herkennen van al het goede. Is er stromend water, genoeg te eten, warmte, zon, werk, geld, vrienden, ouders, kinderen, buren, verenigingen, leven om je heen enzovoort……vergeet het allersimpelste niet…..een slaapplek….een dak boven je hoofd…..

Genezingsprocessen versnellen al als jij je bewust ‘aansluit’ op de frequentie van dankbaarheid en je aansluit bij de positievelingen die dit ook doen. Bij die mensen die ‘uitzichten’ zien. Ook jij hebt hersens in je hoofd en voeten in je schoenen. Jij kunt jezelf sturen in die richting die jij wenst.

Door zelf keuzes te maken voel je je gelukkig.

Genezingsprocessen versnellen is zelf keuzes maken! Bewuste keuzes voor jouw groei en ontwikkeling. Je voelt je gelukkig omdat je iets doet wat je eerst niet deed. Waauw! Ga mee, ga op jouw missie en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jou;

  • Laat het oude los.
  • Begin met een schone lei.
  • Plant nieuwe zaadjes.
  • Laat groeien en bloeien.

Als je meer wil weten, vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan .

Ga HIER naar de FB-groep. Praat mee en/of deel jouw verhaal daar.

Deel dit bericht als jij denkt dat anderen hier ook iets aan kunnen hebben.

Wij ontmoeten je graag ergens aan de binnenkant!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Genezingsprocessen Versnellen door bewuster te worden van jezelf. Ontdek de wereld van bewustwording. Vraag GRATIS RAPPORTEN aan....

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?