Zelfredzaamheid Vergroten Bij Stresssymptomen

Veel cliënten stellen hun vertrouwen in de behandelaar, omdat zijzelf de kennis niet denken te hebben, om het probleem, de gezondheidsklachten of de kwaal, zelf effectief aan te kunnen pakken. Een unieke situatie wordt geschapen. Zelfredzaamheid vergroten zal een einde maken aan het voetstuksyndroom.

 

Zelfredzaamheid vergroten zal de oplossing zijn om ECHT verlost te worden van klachten.

 

zelfredzaamheid vergroten

zelfredzaamheid vergroten

 

De mondige cliënt stelt zijn eisen. Dokters worden soms zelfs gedwongen om recepten uit te schrijven en behandelingen af te stemmen op de eisen en wensen van de cliënt.  Gelukkig geven niet alle artsen hieraan gehoor.

 

Ook komen er mensen die klachten indienen tegen artsen en heel vaak worden er artsen in het gelijk gesteld. Hoe kan het ook anders als vele cliënten in eerste instantie eigen verantwoordelijkheid naar de artsen verschuiven.

 

Een van de redenen om zelfredzaamheid vergroten meer te laten integreren.

 

Medische wetenschappers en behandelaren zullen “bedreigingen van buitenaf” te lijf gaan, en tegen alles wat niet past in het “kennissysteem”  zal worden gevochten.

 

Overheid en opleidingsinstituten zouden meer open kunnen staan voor multidisciplinaire behandelingen en methodes uit de verschillende domeinen.

 

Natuurlijke, religieuze, occulte en wetenschappelijke domeinen samen, geven een andere kijk, en zullen onmiddellijk de zelfredzaamheid vergroten omdat men het diep van binnen allemaal weet!

 

Zelfredzaamheid vergroten in plaats van medicatie.

 

Wat de ziekte zelf en het beter worden betreft:

–          medicatie herinnert de mens bij elke inname aan “zijn ziekte”

–          er kan obsessie ontstaan om van de medicatie af te willen

–          deze obsessie wordt groter dan de wil om er vanaf te komen

–          afhankelijkheid van het medicijn kan optreden

–          angsten ontstaan door bijwerkingen/nieuwe symptomen.

 

Als er enige duidelijkheid is wat men heeft (dit hoeft niet altijd een strakke diagnosestelling te zijn), kan aan mensen worden uitgelegd dat er multidisciplinaire programma’s zijn die geweldig de eigen zelfredzaamheid vergroten kunnen.

 

Persoonlijke ontwikkeling ten top!

 

De cliënt voelt zich eerder gerustgesteld en geneest sneller omdat geloof en vertrouwen in genezing stimulerend werken. Zeker nog als een arts of ( regulier) behandelaar  hen adviseert om “zelfredzaamheid vergroten” programma’s te gaan doen.

 

Als u het gevoel hebt iets te willen doen aan zelfredzaamheid vergroten, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die vol staan met tips, tools en vaardigheden om er direct zelf al mee te beginnen.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?