Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt.

Ontdek Hier Hoe Jouw Lichaam Sneller Herstelt.

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt.  Henk en Caroline van der Aa

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt.

Iedereen verdient een leven vol vitaliteit, energie en geluk. Als we gezond zijn, voelen we ons geweldig en zijn we op ons best. We kunnen alles aan en bereiken we wat we willen. Helaas heeft niet iedereen dat. Mensen hebben stress klachten en krijgen ongemerkt vaak een langzame afname van hun geestelijke en lichamelijke conditie door een reeks van slopende stille ontstekingen. Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt.

Behoorlijk en/of langdurig onder stress leven, slechte voeding, te weinig lichaamsbeweging, oude, niet meer relevante leef- en denkpatronen blijven volgen, blootstelling aan milieutoxines, dit alles kan zorgen voor een behoorlijke afname van de geestelijke en lichamelijke conditie. Een duidelijk aantoonbare reden voor het niet lekker in je vel zitten.

Terwijl juist de wetenschappelijke en medische vooruitgang alsmaar doorgaat, waar wij vandaag de dag enorm van mogen genieten, blijkt het toch ook steeds vaker voor te komen dat steeds meer mensen alsmaar vermoeid zijn en veel klachten hebben van hun eigen systemen.

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt en hoe ook jij je weer energieker en fitter kunt voelen.

Op een goed fundament kun je bouwen.

Al in onze jonge jaren kunnen we ‘behept’ zijn geraakt met bepaalde gewoontes. We namen van onze opvoeders aan dat bepaalde dingen goed of fout voor ons waren en zo werden wij groot. Alle intenties waren ongetwijfeld goed!

Of ook alles werkelijk zo goed of slecht voor ons was bepalen we uiteindelijk zelf.

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt wil niets anders zeggen dan dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen welbevinden. Men moet uiteindelijk zelf elke dag weer zorgen om ons eigen fundament zo stevig mogelijk te houden!

Dat wil zeggen dat je zelf mag kijken naar je eigen;

  • Gezondheid. Hoe staat het ervoor? Hoe zou ik het graag zien? Wat kan ik zelf doen om me energieker, fitter en gezonder te voelen?
  • Hoe zit het met mijn relaties? Wat kan ik doen om betere relaties te hebben? (zowel privé, op het werk, bij vrienden, buurt enz.)
  • Werk/Inkomen. Heb ik werk waar ik voldoende voldoening uit haal? Heb ik voldoende inkomen om dat te doen wat ik graag wil doen?

Ben ik voldoende verantwoordelijk voor mijn eigen stevige fundament en wil ik daarbij eventueel geholpen worden? Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt en bekijk de verschillende mogelijkheden om ook jouw problemen aan te gaan pakken.

In welk gebied ervaar jij momenteel de meeste problemen? Gezondheid – relaties – werk – inkomen?

Want het is namelijk zo dat al deze gebieden met elkaar continu in een verband staan. Als je problemen hebt op het gebied van je gezondheid lijden daar bepaalde relaties onder. Bijvoorbeeld de collega’s op je werk. Je familie. Je vrienden, je sociale omgeving. Of je kunt niet werken en er is daarom niet voldoende inkomen.

Als er niet voldoende inkomen is, of er is helemaal geen baan waar je voldoening uit haalt, lijden de relaties (je eigen gezin vaak het meeste) want er is stress. Vaak veel en langdurige stress zelfs. Dit kan zowel bij jou het geval zijn als bij de geliefden om je heen.

Kortom je hele levensgeluksgevoel staat behoorlijk onder druk.

Niet onbelangrijk om dan aan een stuk persoonlijke ontwikkeling te gaan doen. Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt wanneer je dat gaat doen. Vraag GRATIS RAPPORTEN aan om hier mee te starten.

Ondersteuning en activering van het zelfgenezende vermogen.

Elk mens heeft een zelfgenezend vermogen. We passen ons automatisch aan, aan de omstandigheden. Zowel positief als negatief. Dat wil zeggen dat we ons ook vaak onbewust langzaam aanpassen aan de ‘slechte’ dingen.

  • Slechte voeding.
  • Weinig lichaamsbeweging.
  • Blootstelling aan luchtvervuiling.
  • Patronen die ons blijven belemmeren in ons leven.

We hebben het vaak niets eens in de gaten dat er onbewust heel veel in ons lichaam gebeurt. En op deze manier ontstaan er gemakkelijk ‘stille ontstekingen’. En deze ‘stille ontstekingen’ zorgen voor al die ongemakken die wij ervaren.

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt als je bewuster gaat worden van al deze processen. Daarom is het erg belangrijk om het zelfgenezende vermogen blijven te activeren en blijvend te ondersteunen. Bewust wel te verstaan.

Ontdek hier hoe jouw lichaam sneller herstelt van geestelijke en lichamelijke ongemakken. Ook jouw lichaam zal je enorm dankbaar zijn door zijn vitaliteit opnieuw aan je te tonen.

Wat is er fijner dan je elke dag fitter en energieker te voelen en te weten dat je dat zelf kunt bewerkstelligen.

Stel ons gerust al je vragen als je die hebt. Wij kunnen iedereen verder helpen die geholpen wil worden. Wees en voel je welkom!

Op deze FB pagina staan dagelijks tips om stress te verminderen en hier kun je meer lezen over directe en CONCRETE AANVULLINGEN.

Op jouw nieuwe leven!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?