Overspannenheid Bij Vrouwen- Kom Voor De Dag

Iedere vrouw weet diep van binnen dat er binnenin een enorme rijkdom aanwezig is maar die zij meestal niet goed (meer) durft te gebruiken. Zij is te “netjes en beleefd” en kiest voor de lieve vrede. (het nette meisjes syndroom) Uiteindelijk brengt dat de lieve vrede niet maar juist wel de overspannenheid bij vrouwen, veel stress, burnout en depressies.

Overspannenheid bij vrouwen houdt in dat er nu eindelijk weer “verantwoordelijkheid voor eigen aangeboren krachten en vermogens” genomen mag worden.

overspannenheid bij vrouwen

Jij mag nu gaan onderzoeken hoe het komt dat je zo bang geworden bent voor je eigen ik. Hoe het komt dat jouw aangeboren krachten, talenten en vermogens zo ver weggeraakt zijn.

Ondanks alles, en wat onze moderne samenleving iedereen wil doen laten geloven, zijn het nog steeds wel de aangeboren vrouwelijke natuurlijke talenten en vaardigheden waar iedereen ECHTE behoefte aan heeft.

Overspannenheid bij vrouwen betekent niets anders dan dat het hoogste tijd geworden is om jouw eigen macht weer te onderkennen.

Het allerbelangrijkste is dat een vrouw zich met haar innerlijke vermogens op haar gemak moet voelen. Geen angsten meer en positief t.a.v. je eigen vaardigheden staan voelt als thuiskomen.

Je zult jezelf opnieuw moeten aanleren je prettig te voelen als je naar je eigen intuïtie luistert.

Hoe meer zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel hoe minder de angst en overspannenheid bij vrouwen voor zal komen.

Ontdek zelf hoe je in stressrijke situaties, juist moed, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen aan de dag kunt leggen.

Je hoeft in relaties niet al te zeer aan plichten gebonden te blijven. Er zijn vele voorbeelden van groot onheil wanneer je je eigen idealen verliest. Wanneer je je eigen sterke kanten vergeten bent en altijd maar stil bent om opnieuw die lieve vrede maar te blijven bewaren.

Mensen, het brengt die lieve vrede ECHT niet, zeker niet in jouw lichaam!

Overspannenheid bij vrouwen, burnout en depressies zijn niet leuk. En……….soms is er gewoon geen andere keus dan voor rechtvaardigheid te gaan  “vechten”. Deze “gevechten” zijn broodnodig om uiteindelijk weer te worden en te voelen wie jij werkelijk bent.

Ieder mens kan met de juiste “instrumenten” in huis, zichzelf redden van deze gevoelens van ondergang. Lees HIER meer over HOE de juiste instrumenten weer te gebruiken zijn.

Vraag GRATIS RAPPORTEN aan om er meteen mee te kunnen beginnen en deel dit artikel zodat andere vrouwen hier ook direct mee kunnen starten.

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?