Zonder Stress Kunnen Zijn – Terug Naar Jezelf

Weet je……………als je al niet vertrouwd op mogelijkheden…………………en dat het goed kan komen met je, blaas je het zelf met je eigen gedachten al af. Ook jij hebt elke dag opnieuw een mogelijkheid om keuzes te maken om zelf te groeien, zonder stress te zijn, en je steeds beter in jouw vel te gaan voelen.

zonder stress

Vrijwillig nieuwe verbindingen aangaan geven jou energie, gegarandeerd!

Om zoveel mogelijk zonder stress te kunnen leven zal je mogen leren om vanuit jouw eigen wijsheid beslissingen te nemen. Jij bent, net als ik, een uniek mens met eigen talenten en eigenschappen die jij neer mag zetten in de wereld.

Er zijn mensen en mogelijkheden die jou graag willen helpen bij het (her)vinden van jezelf.

Zoveel mogelijk zonder stress en klachtenvrij zijn betekent dat je op je eigen spoor loopt.

Je kent ongetwijfeld van die dagen dat je positief bent en dat alles lijkt goed te gaan? Dan zit je letterlijk in je eigen energie en dat pikken de mensen om je heen op. Een goede verbinding maken met je eigen innerlijk geeft je onmiddellijk de juiste dynamiek.

Conflicten, moeilijkheden, problemen en klachten dwingen je als het ware “het” onder ogen te gaan zien.

Als jij zoveel mogelijk zonder stress wilt zijn, van je burnout af wilt, je extreme gevoeligheid willen kunnen hanteren, overspannenheid en depressie achter je wilt laten, voorgoed………dan zul je het ontbrekende stuk van jezelf, WIE JIJ WERKELIJK BENT, moeten gaan vinden anders blijf jij klachten houden, van welke aard dan ook.

Het leven is een aaneenschakeling van bewustworden, zonder begin of einde.

Natuurlijk, je kan weerstand blijven bieden, blijven klagen dat het je niet lukt, maar dat veroorzaakt meer stress, pijn en lijden en is opnieuw conflictveroorzakend. Velen staan onbewust in problemen en voelen aan als;

–          oude pijnen

–          kwetsbaarheden

–          angsten

–          en gevoeligheden.

Ze houden huis in jouw energiesysteem totdat jij ze hebt opgelost. Ze vreten zelfs al je energie op. als je ze overwint, stap voor stap, herwin je je energie en komt er zelfs immense energie bij! Je voelt het letterlijk weer stromen in je lijf.

Wees zelf bereid om stappen te nemen tot bewustworden, dan volgen er automatisch kansen en gaan voor jou ook de wonderen echt gebeuren!

Zonder stress willen zijn gaat via de innerlijke weg van jezelf. Er gaat minder energie verloren, jij ziet zelf het allerbeste welke hulpmiddelen bij jou passen. Problemen te lijf gaan met externe middelen geven vaak juist een stagnering i.p.v. de gewenste genezing. (alhoewel het soms tijdelijk nodig kan zijn om het lichaam eventjes wat rust te geven, als je maar niet nalaat om de rest ook te gaan doen)

Zoveel mogelijk zonder stress te willen leven betekent niets anders dan eigen problemen dragen en oplossen.

Eigen verantwoordelijkheid nemen en kijken naar mogelijkheden. Zoek naar die mogelijkheden waar jij echt die ruimte krijgt en ook voelt om te groeien en te mogen ontwikkelen op jouw manier.

Daar waar jij ECHT het gevoel hebt dat jij mag zijn wie jij bent is nodig.

Je kunt jezelf niet voor de gek houden namelijk. Veel mensen weten zelf maar half wat ze kunnen en wat zij waard zijn. Zonder stress zijn betekent dat zij hun eigenwaarde weer aan het voelen zijn!

 

Als jij denkt enige begeleiding hierbij nodig te hebben omdat jij zoveel mogelijk zonder stress wilt zijn, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die jou meteen al verder helpen om het zelf op te kunnen gaan lossen.

Ps. Meer hierover lezen kan HIER, delen van jouw verhaal kan op het FORUM en door hieronder op de deelknopjes te drukken geef je anderen ook deze bijzondere kans!

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 

Log in with your credentials

Forgot your details?