Hoe Ontspannen Leven Met Trendflow Succes Formule – Caroline van der Aa

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule?

Ontspannen leven met Trendflow Succes Formule

Wat zegt precies de Trendflow Succes Formule?

De Trendflow Succes Formule gaat uit van een vast gegeven. Dit gegeven, dit weten, is dat we ons allemaal in een constant voortdurend levensproces bevinden. Dat het een ware levenskunst is om daar zo fijn en goed mogelijk mee om te kunnen gaan.

Er is geen enkele toverformule die zegt HOE JIJ DAT MOET DOEN.

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule betekent dat ook jij op een leuke en ontspannen manier kunt leren en groeien in jouw persoonlijke levensprocessen, in jouw tempo. Dat jij met jouw persoonlijke vragen terecht kunt op die momenten dat jij het nodig hebt. Geen wachtlijst, geen onnodige druk, geen hoge kosten, maar juist afgestemde hulp en ondersteuning op ‘jouw dingen die spelen’ in jouw leven.

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule – Hoe komt het dat jij dit nu zit te lezen?

Hier  begint het mee, jij bent op zoek naar iets. Jij bent gezond nieuwsgierig hoe anderen het voor elkaar krijgen. En jij steeds maar niet, toch?

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule wil zeggen dat jij (GRATIS) ondersteuning kunt krijgen in jouw persoonlijke verhaal, mits jij het wil natuurlijk.

We hebben allemaal ‘de taak’ om onszelf serieus te nemen in wie wij werkelijk zijn en wat wij ‘te doen hebben’ in ons leven.

Het idee ‘loslaten’ dat je machteloos bent ten aanzien van je levensomstandigheden.

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule is in eerste instantie jouw stap. Jouw aanmelding doet mij ook stappen zetten. Namelijk; jou stap voor stap ondersteunen en begeleiden naar jouw eigen macht en kracht om jouw leven leuker en aangenamer te laten zijn.

Jouw (stil) verlangen naar een relaxter leven doet jou zoeken. Zoeken naar steeds weer nieuwe mogelijkheden om dat te vinden waar jij je beter door voelt.

Stel vast welke gebieden in jouw leven ‘verstopt’ zitten.

  • Onderzoek en ga eens werkelijk voelen waar jij precies druk voelt, en wanneer. (stress klachten) Schrijf het eens op en mail me dat eens. Je krijgt per omgaande een antwoord van me….(met misschien het volgende stapje….)
  • Welke overtuigingen heb jij klakkeloos overgenomen terwijl jijzelf er misschien heel anders over dacht. Daar kunnen we het over hebben hoe overtuigingen weer terug naar jou te brengen.
  • Welke (groeps)gedragingen heb je je eigen gemaakt terwijl ze helemaal niet van jezelf zijn maar van je familie, je dorp, je vereniging, je vrienden?
  • Waar pas jij je aan in plaats van zelf initiatieven te tonen, of verder te ontplooien? Misschien kan ik je hierbij verder helpen.
  • Van wie heb jij (nog steeds) bevestigingen nodig om die dingen te doen die jij graag wil doen?

Weet je, je bent nooit alleen. Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule leert jou als het ware weer met respect op eigen benen te staan. In en op jouw eigen unieke tempo. Ik ga op jouw vragen reageren zodat jij stap voor stap zelf weer verder kunt. Coachen op maat! Emotionele support!

Op weg naar wie je zelf bent

Wanneer je ontdekt dat je weer eens van streek bent, of als je je gespannen voelt, vraag jezelf dan eens af of het te maken heeft met hoe je wordt behandeld en hoe men jou ziet.

Je emotionele toestand heeft alles te maken met HOE je over jezelf denkt en HOE men je ziet.

Tijd voor verandering dus!

Jezelf vanuit een ander perspectief gaan zien. Vanuit een ander uitgangspunt jezelf gaan beleven en vanuit jezelf handelen/doen.

Deze verandering, deze draai, zal als een gigantisch succes voelen. Vanuit jouw mogelijkheden en vanuit jouw eigen overtuigingen jouw leven te leven is waar Trendflow Succes Formule voor staat.

Jij bent een ziel met een lichaam.

We moeten ook onze zielen voeden en niet alleen ons lichaam goed onderhouden. Dat we moeten blijven bewegen, gezonde voeding tot ons nemen, op tijd rusten, afwisseling van dingen doen en niets doen, dat weten we wel.

Maar dat we onze ziel moeten voeden met de juiste input is vaak een vergeten hoofdstuk.

Vroeg of laat, je wordt je innerlijke wereld ingetrokken als je niet of niet voldoende naar je eigen innerlijke signalen luistert. Dit komt dan naar je toe in de vorm van klachten. Deze klachten kunnen van velerlei aard zijn! Hoe ontspannen leven met Trendflow Formule wil samen met jou kijken naar jouw leven, samen op onderzoek uitgaan, en samen uitstippelen hoe jij het beste ervan kan maken.

Stapje voor stapje, of snel, hoe jij het hebben wil. Jouw invloed is veel groter dan je nu denkt!

Ontdek zelf de GRATIS mogelijkheden, en wat die met jou doen.

Vraag HIER de GRATIS nieuwsbrief aan.

Jouw verhaal GRATIS bespreken met mij, Caroline, KLIK HIER.

Het Online Trendflow Succes Formule Programma volgen, met de dan GRATIS contactmomenten met mij Caroline (wat heel uniek is natuurlijk omdat het dan niets kost)

Jij bepaalt of jij gebruik wil maken van deze ontdek- en groeimogelijkheden voor jou.

Ik stel mij beschikbaar voor mensen die het eventjes zelf niet weten, zich afvragen hoe nu verder of gewoon even ondersteuning willen in hun levensprocessen. Ik geef jou niet direct antwoorden maar laat jou antwoorden in jezelf vinden, want daar gaat het uiteindelijk om.

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule wil zeggen; eigen antwoorden vinden en volgen in jouw leven. Jouw pad is jouw weg en jij kunt jouw leven gegarandeerd positief beïnvloeden.

Dat is FLOW ervaren.

hoe ontspannen leven met trendflow succes formule

TREND-FLOW staat voor ontwikkeling van een bepaalde richting op langere termijn, en een langetermijnbeweging geeft de meest evenwichtige groei.

Vandaar dat ik bewust gekozen heb voor deze soort van individuele begeleiding en ondersteuning. Ik heb zelf ook gezocht en gevonden en…..ga door op mijn levenspad.

Hoe ontspannen leven met Trendflow Succes Formule is op een leuke en ontspannen wijze op jezelf leren vertrouwen.

Ontdek Trendflow Succes Formule zelf!

Tot ‘ziens’ aan de ‘binnenkant’.

Caroline

hoe ontspannen leven met trendflow succes formule

PS…Op deze FB-pagina staat veel GRATIS info en tips en deze FB-pagina vindt je wellicht ook heel leuk!

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?