Ongelukkig Zijn – Ontdek Het Enige Wat Direct Helpt

Wat maakt het nu dat deze titel je aanspreekt en dat je dit zit te lezen? Ongelukkig zijn is een momentopname en inderdaad……..er kunnen veel van dit soort momenten aan elkaar geregen zijn. Dit overheersende gevoel kun je wel zelf (gaan) veranderen. Mits jij dat wil. Gewoon met twee voeten op de grond gaan staan.

Ongelukkig zijn spreekt jou schijnbaar aan, het is jouw gevoel wat je hier bij stil doet staan.

ongelukkig zijn

Het gevoel van ongelukkig zijn is het gevoel van de ziel. Het zit diep van binnen. Het is soms moeilijk te herkennen en het uit zich dan ook vaak in allerlei gedragingen.

–          Je kunt stiller worden, of juist drukker.

–          Verdrietig.

–          Boos of agressief.

–          Verward.

–          Je kan niet goed meer slapen.

–          Je wordt dikker, of juist magerder.

–          Je kunt allerlei lichamelijke of geestelijke ongemakken krijgen

en weer met alle gevolgen van dien.

Het erkennen van je ongelukkig zijn en je vaak ongelukkig voelen kan moeilijk voor je zijn. Toch is het luisteren en ECHT stil staan bij jouw eigen emoties en gevoelens het enige wat echt werkt en ook direct helpt.

Jij bent jij en jij bent uniek.

Woorden van anderen kunnen jou helpen, maar jouw eigen gevoelens geven jou direct aan of het “aansluit” bij jouw wereld of juist helemaal niet. Jij voelt direct of het klopt. Het kan ook zijn dat je “zover” (nog) niet bent in jouw ontwikkeling. Ook dit is allemaal normaal en is absoluut geen tekort!

Woorden kunnen je helpen maar jouw directe ervaring laat het jou weten, in het moment. Het probleem van het ongelukkig zijn is dan ook vaak daar je daar niet, of niet voldoende, op durft te vertrouwen.

Ongelukkig zijn komt voort uit het negeren van je eigen hoogste gedachten en gevoelens.

Jij durft gewoonweg (nog) niet voldoende op jouw eigen hoogste gedachten te vertrouwen. Dit is de belangrijkste reden van jouw ongelukkig zijn op dit moment in je leven.

Je schreeuwt als het ware om hulp en toch durf je niet op jezelf gaan te vertrouwen.

Wat jij diep van binnen wil is liefde, harmonie en samenwerking, vreugde en waarheid. Toch durf jij het maar moeilijk uit te spreken en er naar te leven. Je bent te bang hiervoor.

Dit is tevens de reden dat je nare ervaringen, en ongelukkig zijn en voelen, steeds opnieuw naar je toe komen. Dit is het gevolg van niet echt bij jezelf aanwezig zijn.

Werken vanuit hooggevoeligheid zal steeds meer de boventoon gaan voeren in de toekomst. Mensen gaan steeds meer “openstaan” voor hun gevoeligheden. Steeds meer mensen gaan begrijpen dat dat de enige manier is om je zelfs maar goed te kunnen voelen!

Het feit dat je dit nog steeds aan het lezen bent zegt alles.

Bovendien…….het leuke ervan is ook……..je hebt om deze informatie gevraagd. Ik weet dat je al ontelbare keren om antwoorden hebt gevraagd op jouw ongelukkig zijn.

Jij mag nu naar jezelf (leren) luisteren en vertrouwen op jouw diepste waarheden.

Luister naar je diepste gevoelens, jouw hoogste gedachten en naar jouw diepste ervaringen. Alles wat anderen aan je “opdragen”, wat “goed is voor jou” en wat je “moet doen”, toets het eerst bij jezelf. Of het wel degelijk klopt bij “jouw waarheid”.

Jij bent een unieke uitgave van een levend wezen!

Doe wat je kunt dan ben je waard dat je leeft. Het maakt niet uit hoe groot, hoe klein, hoe openbaar of juist niet, jij bent jij.

Ongelukkig zijn komt voort uit het alsmaar aanpassen…………aan anderen.

Door te (gaan) leven vanuit jezelf, je eigen goede bedoelingen, jouw hoogste waarden en normen, ben jij een scheppende persoonlijkheid, die zich goed en gelukkig zal voelen. Je zal dit positief denken mede willen bevorderen en dit ook uit gaan stralen. Anderen in jouw omgeving pikken het op. Gegarandeerd!

Jij hebt veel meer in je dan wat je nu beseft. Niettemin heb jij zelf de keuze om met jouw leven te doen wat jij wil.

Maar wat gebeurt er als je besluit een nieuwe beslissing te nemen? Wat zou daar het resultaat van zijn?

Vraag hier GRATIS RAPPORTEN aan die jou wellicht verder kunnen helpen op jouw pad.

PS. Vragen stellen, reageren, iets delen of aanvullen kan op deze pagina.

Delen van dit bericht kan door simpelweg op deelknopjes hieronder te drukken.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?