Hyperventilatie Behandeling – Weg Met Duizeligheid en Moe Zijn

Hyperventilatie Behandeling Wat Is Dat Nu Precies?

hyperventilatie behandeling

 

 

 

Een hyperventilatie behandeling is diep en rustig durven kijken naar jezelf. Je hebt allerlei klachten van angst en bibberig zijn, van duizeligheid en moe zijn. Dit komt meestal door een te hoog en te snel ademen, daardoor veranderd er iets in je bloedsamenstelling en krijg jij dus allerlei klachten.

Op zich is dat niet ernstig maar het is wel ontzettend eng en angstig. Je kan het gevoel en de gedachte hebben dat je dood gaat. Ik kan er “technisch” gezien wel dieper op in gaan maar heb je daar iets aan. Belangrijker waarschijnlijk is, hoe raak jij de hyperventilatie symptomen zo snel mogelijk kwijt, toch?

Hyperventilatie behandeling betekent uit ‘dwang- en moet’ patronen komen.

Ben jij wel “eerlijk” met jezelf? Hierbij een aantal vragen die jij jezelf eens zou kunnen stellen:

  1. Durf ik wel te zijn wie ik werkelijk ben?
  2. Durf ik mij te laten zien wie ik werkelijk  ben?
  3. Ben ik eerlijk tegen mezelf als ik dit of dat doe?
  4. Speel ik een “rol” en ben ik dit wel ECHT?
  5. Verschuil ik mij misschien achter iemand?
  6. Neem ik een (gedeelde) houding aan om “goed bevonden” te worden?
  7. Lieg ik om bestwil?
  8. Doe ik mezelf pijn om iets vol te willen houden?
  9. Durf ik eindelijk “mijn waarheid” te gaan leven?

Dan beslis ik nu om uit mijn ‘dwang- en moet’ patronen te komen en ga ik vol vertrouwen mijn leven leven.

Dat is de beste hyperventilatie behandeling aller tijden; als je dit gaat toepassen in jouw leven.

De beste hyperventilatie behandeling is een groot cadeau aan jezelf!

Je kunt jezelf geen groter cadeau doen dan de beste hyperventilatie behandeling. Eerlijk zijn met jezelf zal jouw zelfvertrouwengevoel, je algehele gevoel van welbevinden en gezond zijn, je fitheid en je totale uitstraling, met 100% verhogen.

Anderen zullen het oppikken: wat heb jij toch gedaan, zullen ze zeggen.

Je lichaam heeft wel te lijden (gehad) van alle stress en de hyperventilatie klachten. Jouw organen, je spieren, je huid, echt alles lijdt als je er niets mee doet. En het is zo simpel.  Ontdek hoe gevoelens en gedachten, en andersom gedachten en gevoelens, elkaar continu blijven beïnvloeden.

Als jouw gedachten er anders uit gaan zien, je gaat je nu bewust inzetten om iets aan je hyperventilatie klachten te doen, zullen jouw gevoelens volgen en ga je gewoon de juiste acties ervoor ondernemen.

Als jij het gevoel hebt jezelf de beste hyperventilatie behandeling te willen geven, je bent bereid om zelf stappen te doen dan kun je HIER GRATIS informatie aanvragen die je per omgaande dan gestuurd krijgt om meteen te starten met het “genezen van”. Je zult trots zijn op jezelf, jij deed zelf jouw hyperventilatie behandeling! Die werkt door, gegarandeerd.

Op jouw gezondheid!

PS. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Anderen help jij al door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?