Hoe Lekker In Je Vel Langzaam Ontvouwend Programma

Hoe Lekker In Je Vel Langzaam Ontvouwend Programma

hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma

Onderwijzen staat gelijk aan zelf leren. Het gaat zelfs s’nachts door. Het is eigenlijk niets anders dan het demonstreren van een overtuiging van mij. Elke situatie is voor mij een gelegenheid om te tonen wat een ander voor mij is, niets anders dan ik. Ik heb voor mezelf beslist dat ik ‘dit  werk’ gewoon doe. Omdat ik door wil geven wat ik kreeg en daardoor steeds lekkerder in mijn vel kwam.

Hoe ‘lekker in je vel langzaam ontvouwend programma’ het best te gebruiken is.

Omdat jij zelf zoekt, of het besluit hebt genomen om iets te willen leren over hoe je beste lekker in je vel kan komen, kom je ook precies tegen wat jou aanspreekt en ben je dit bijvoorbeeld nu aan het lezen. Het interesseert je waarschijnlijk.

Het is geen toeval……..jij hebt er om gevraagd…….en zie…… het komt aan je voorbij. Maar…..jij beslist of je er iets mee wel doet of niet.

Jij nam zelf een beslissing, dan komt er ook altijd iets op jouw pad dat jou verder kan helpen. Dit is een natuurwet. En soms is er een noodzaak dat je dus specifieke contacten moet leggen.

 • Inhoud van; ‘hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma’.

De hele inhoud van ‘mijn programma’ is eigenlijk helemaal gebaseerd op het afleren van een aantal dingen. We hebben zoveel dingen aangeleerd die ons vaak helemaal niet zo goed meer doen. Eerst waren ze wel functioneel. Nu stap voor stap leren wat je niet langer wilt en behouden wat je wel wilt.

Dit is een proces en sommigen hebben een (tijdelijke) tussenpersoon nodig om dit proces mede te ondersteunen en begeleiden. Er wordt op verschillende niveaus ‘gewerkt’ maar met altijd dezelfde doelen; dat iemand steeds zelfredzamer kan zijn.

Het ‘hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma’ is geen vaststaand programma want iedereen is anders en uniek. Iedereen reageert anders, kortom iedereen heeft een geheel eigen proces te doen. Bovendien wordt er niet gezegd hoe en wat iets gedaan moet worden, men maakt zijn of haar eigen keuzes.

Individuele behoeftes zijn de belangrijkste uitgangs- en aandachtspunten, zeker in eerste instantie.

Belangrijke uitgangspunten waarop ‘Hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma’ is gebaseerd en waar in een continuerend proces aan wordt gewerkt.

 • Vertrouwen. Het fundament waar alles om draait. Vertrouwen in de kracht van jezelf als persoon. De solide verworvenheid, waarop in tijden van nood en in rustiger vaarwater, kan worden gerekend. Zekerheid en rust zijn de vruchten van oprecht leren.
 • Eerlijkheid. Consistentie aan eerlijkheid. Geen conflict in jezelf, dus onmogelijk een conflict met anderen. Geen twijfels meer.
 • Verdraagzaamheid. Oordelen, niet oordelen. Geen posities innemen die je niet hebt. Als je in medemensen teleurgesteld bent is er een gebrek aan vertrouwen, in jezelf wel te verstaan.
 • Zachtmoedigheid. Kwetsen en gekwetst worden is onmogelijk. Kwetsen is een resultaat van oordelen. Het is een oneerlijke daad op een oneerlijke gedachte. De ‘macht’ schuilt in zachtmoedigheid. Je bent altijd vrij om jezelf te zijn.
 • Vreugde. Het gevolg. De zachtmoedigen hebben geen pijn, ze kunnen niet lijden. Zij zijn er zeker van dan ze bemind worden en weten zich geborgen. Bovendien wil je deze ‘stof’ verder delen, hoe vreugdevol is dat?
 • Verdedigingloosheid. Je hoeft je nooit te verdedigen tegen waarheid. Wat heeft eigenlijk verdediging nodig?
 • Vrijgevigheid. Weggeven om te kunnen behouden van wat ‘de wereld’ denkt.
 • Geduld. Zij die zeker zijn van de afloop kunnen zich veroorloven te wachten, en wel zonder verontrust te zijn. Angst verdwijnt.
 • Trouw. Alle dingen kunnen rechtgezet worden. Maar de bereidheid alleen is nog geen meesterschap. Trouw aan al het voorgaande beschreven verenigt.
 • Openheid. In al zijn facetten.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ieder mens hierin kan blijven groeien. Inclusief mezelf. Onbegrensde mogelijkheden zijn in ieder mens aanwezig. Het is een soort van training. Jezelf leren verstaan en ‘trainen’.

‘Hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma’ kan ook jouw leven enorm verrijken.

 

Door HIER GRATIS RAPPORTEN aan te vragen krijg je automatisch de beginstappen toegestuurd en kun je direct beginnen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor alvast wat inspiratie, KLIK HIER.

‘hoe lekker in je vel langzaam ontvouwend programma

 

 

 

Ik hoop dat deze blog jou helpt op jouw reis! Deel dit, als jij denkt dat anderen hier ook iets aan hebben.

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?