Zelfredzaamheid Toepassen Voelt als Herboren Zijn

Wat ons van de dieren onderscheidt is dat wij keuzes kunnen maken, en dat wij minder strak aan onze reflexen gebonden zijn. Of toch misschien??? Wij kunnen in ieder geval opnieuw leren goed om te gaan met onze emoties en gevoelens en deze zelfredzaamheid toepassen in ons leven en zelf onze klachten verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen.

Zelfredzaamheid toepassen en je eigenwaarde  en  zelfvertrouwen weer duidelijk  gaan voelen.

zelfredzaamheid toepassen

Door het denkvermogen, wat mensen wel hebben en de dieren niet, staan wij in soepelere verhouding tot de omgeving. Wij kunnen opnieuw leren om beter om te gaan met eigen emoties en gevoelens, en daardoor meer greep voelen in bepaalde situaties en op onszelf.

Het voelen van greep te hebben in bepaalde situaties, maakt dat je kalmer en rustiger en ook vrediger in zijn totaliteit bent. We winden ons dan niet meer zo snel op. Het gevolg is dat je de stress onder controle krijgt.

Je prikkelbaarheid verdwijnt, je slaapt beter en je krijgt een meer algeheel gevoel van welbevinden. Zelfredzaamheid toepassen moeten veel meer gepromoot worden en al op jonge leeftijd aangeleerd worden, dat kan veel leed voorkomen.

Zelfredzaamheid toepassen geven mensen weer moed!

Met je ziel onder je arm lopen. Je ziet het niet meer zitten, je voelt je al zo lang ellendig. Je weet gewoonweg niet meer wat te doen. Je hebt al zoveel geprobeerd, het kost je handen vol geld. En je blijft ook nog steeds je klachten houden.

Tijd om aan zelfredzaamheid toepassen en zelfzorg gaan te doen. De vele variaties die in een zelfredzaamheid programma aangeboden worden geven de mens vaak weer moed. Uit de vele verschillende disciplines kan men zelf kiezen wat jou aanspreekt. Jij bent uniek en wat jij interessant vindt kan een andere een belachelijke methode vinden.

Het gaat erom dat jij bij jezelf komt! Je eigenwaarde en je zelfvertrouwen weer gaat voelen. Dat je ECHT leeft en leuke dingen weer gewoon kunt doen. Jij weer lichaamsvreugde voelt in heel je lichaam en dat je het in al je aderen ook letterlijk voelt stromen.

Persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid toepassen een broodnodig fenomeen voor iedereen.

Aangezien de gezondheidszorg in zijn totaliteit enorm aan het veranderen is, is zelfredzaamheid toepassen zeker geen overbodige luxe meer. Stabiliteit voelen in jezelf is het grootste goed. Je als herboren voelen als je greep hebt op je eigen situaties in jouw leven. Zelfredzaamheid toepassen, het gezondheidsbeschermende fenomeen van deze tijd!

 

Als jij meer wilt weten over zelfredzaamheid dan kun je HIER GRATIS rapporten over aanvragen. Deze staan vol met unieke en levensveranderende informatie waar jij direct al mee kunt beginnen.

PS. Meer lezen op Facebook, reageren of vragen stellen kan ook!

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?