Chronische Vermoeidheid Verminderen – Ontdek Hoe

Chronische Vermoeidheid Verminderen, Burnout, Ontdek Hier Hoe.

chronische vermoeidheid verminderen

 

Soms hebben we niet door dat we aan het liegen zijn tegen ons zelf. Chronische vermoeidheid verminderen wil je wel…..maar wil je dan ook ‘de waarheid’ zien?Waar ben jij zo doodmoe van geworden? Jouw oververmoeidheid symptomen vragen je nu om stil te staan bij je zelf. Jouw eigen lichaam is jouw grootste vriend. Die verteld je exact hoe het ervoor staat. Maar…………helaas luisteren de meesten vaak niet echt.

Chronische vermoeidheid verminderen? Wat gebeurt er NU PRECIES?

Hoe ziet onze (drukke) leefwijze eruit. Kunnen en durven wij kijken naar het hier en nu. Wat bedoelt het leven voor mij. Ben ik aan het doen wat het leven voor mij bedoeld heeft of ben ik aan het leven volgens anderen, wat die van mij verwachten? Of….volgens een (oud) patroon wat ik toevallig nog gewend ben te doen, en heb ik niet op de nieuwe signalen gelet om door te groeien?

Heb ik mij al een lange tijd niet meer “aangepast”?

Mijn vermoeidheid wil mij nu iets zeggen, iets duidelijk maken. Deze signalen komen niet zomaar voorbij, niet zomaar uit de lucht vallen. Er is een bedoeling, en………willen we die horen of zien?

Chronische vermoeidheid verminderen, het is nu tijd om bij te gaan ‘schaven’.

We zitten allemaal in een nooit eindigend groeiproces. Onze chronische vermoeidheid verminderen wil zeggen; ‘bij gaan schaven’. Wat moeten we anders gaan doen om die vermoeidheid, die we “opgelopen” hebben te verminderen, of geheel laten verdwijnen. Wat kan ik zelf doen, hoe kan mijn chronische vermoeidheid verminderen, voorgoed.

–          Extra rust nemen.

–          De juiste afwisseling arbeid/rust toepassen.

–          Extra slapen.

–          Aan extra lichaamsbeweging doen.

–          Eventueel aanvullende supplementatie nemen, voor extra vitaminen en mineralen, in deze voor jouw zware tijd.

–          Buitenlucht opzoeken.

–          Ontspanningsoefeningen doen.

En………bewust worden van het feit WAAROM jij die vermoeidheid NU hebt. In deze periode van je leven. Als je je bewust geworden bent van dat feit, dan kan je pas jouw chronische vermoeidheid verminderen.

Je zou jezelf vragen kunnen stellen. En dan kritisch en ontvankelijk zijn voor je eigen antwoorden waar de oplossing in zit verpakt. De meest eerlijke en gezonde houding is die ten opzichte van je zelf. Deze methode, die duizenden ter wereld dagelijks toepassen, is gewoon de beste die jouw klachten doet aanpakken, gegarandeerd.

Wil jij serieuze aandacht voor jouw chronische vermoeidheid verminderen en ook serieus jouw fundament steviger maken, dan kun je  HIER GRATIS rapporten aanvragen. Deze informatie in de GRATIS rapporten kan heel waardevol voor jou zijn.

Op jouw gezondheid!

Ps. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum, delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken. Jij geeft anderen hiermee ook deze mooie kans.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?