Gezond Leven – Online Zelfzorg En Weer Vrij Van Stress

De meeste problemen zijn van een relationele aard. Seksuele-, gezins-, werkgerelateerde-, en uit allerlei menselijke relaties kunnen problemen voortkomen. Online zelfzorg kan iemand zover helpen dat de persoon inzichten verkrijgt in zichzelf en ook in de ander. Een gezond leven is gebaseerd op het weten wie jij ECHT bent en hoe jij doet en handelt in situaties.

Gezond leven is verantwoordelijkheid nemen en zelfzorg (leren) toepassen.

gezond leven

Je verantwoordelijk voelen voor eigen welbevinden is nog steeds niet maatschappelijk gewoon. We hebben als het ware nog massaal het gevoel dat de dokter het op moet lossen met een pilletje of een verwijzing naar een andere hulpverlener.

Toch zullen we met zijn allen alleen maar meer “geconfronteerd” worden met zelfzorg en zelfredzaamheid, wat natuurlijk persoonlijke ontwikkeling ten top is.

De hele gezondheidszorg dreigt onbetaalbaar te worden maar bovenal is het m.i. normaal dat men zelf de gezond leven methodes ook toepast.

Gezond leven is effectief dat doen wat nodig is voor jou.

Ik liep al heel lang te denken hoe ik op grote schaal een bijdrage kon leveren aan een gezonde wereld. En daar door tevens mijn eigen behoeften bevredigen natuurlijk. Mijn behoeften om wezenlijke dingen uit te dragen, die dan ook ECHT werken.

Gezond leven is voor mij een combinatie van vele dingen bij elkaar. “Gezond denken en doen en dat tonen”.

Jezelf zijn in al zijn facetten. Zelf kiezen, voelen en ervaren of het ook iets is voor jou is om de gezond leven  methode toe te passen in jouw leven. En zodoende je eigen klachten en kwalen te laten verdwijnen en je gewoon fit en energiek te gaan voelen. Bewust kiezen voor een gezond leven begint bij jou.

Gezond leven ziet er voor ieder mens anders uit.

Ieder mens is uniek en heeft bijzondere talenten om uit te leven. Wat heb jij te doen, wat is jouw ding? Gezond leven is geestelijk, lichamelijk en op maatschappelijk niveau dat gewoon doen wat jij te doen hebt. Hoe overwin jij jouw problemen?

Door online gezond leven zelfzorg/zelfredzaamheid programma’s te bekijken en er dat uit te halen wat voor jou persoonlijk heilzaam is, en ook toe te passen! En dat is voor ieder mens anders.

Ontdek de heilzame werking van gezond leven voor jezelf en daardoor voor anderen, en vraag hier direct unieke GRATIS RAPPORTEN aan zodat je er meteen mee kunt starten.

Op uw gezondheid!

PS. Maak anderen blij en geef hen ook de kans om GRATIS deel te nemen. Deel het met Facebook-, Linkedin– en Twittervrienden.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?