Geluk Van Jezelf En Maatschappij Vergroten – Ontdek Hoe

Twijfel nooit aan jezelf als een nadenkend mens, een toegewijde burger die de wereld kan veranderen. Geluk van jezelf en maatschappij vergroten is alleen mogelijk als jij weet waarvoor jij staat. Voel jouw fundament!

geluk van jezelf en maatschappij vergroten

Geluk van jezelf en maatschappij vergroten doe je door:

  • Woorden, durven uitspreken wie jij bent, wat jij doet, waar jij voor staat en dat ook doen.
  • Bepaalde vormen van bezinning.
  • Innerlijke ‘gesprekken’ voeren, gebaseerd op een superieure kracht binnen in je, en waar iedereen toegang tot heeft.

Dit moet verzorgd en gevoed worden, steeds weer opnieuw, dan is het ook te zien aan de mens en de maatschappij.

Er is een duidelijk waarneembaar verschil tussen wel of geen weloverwogen leven, eentje dat diepte heeft.

Geluk van jezelf en maatschappij vergroten heeft alles te maken met hoe zelf de controle over ons denken en handelen te houden.

Is het nog wel normaal dat mensen diploma’s moeten halen, 20 jaar lang moeten leren om daarna wanhopig te moeten zoeken naar werk, balans in het leven vinden en ‘eerlijke’ zorg te krijgen?

Mensen krijgen steeds meer zorgen, stress, angsten en burnout, en velen hebben het gevoel al dat ze helemaal verwaarloosd worden aan het einde van het leven.

In vrede leven met jezelf en anderen kan alleen als fundamenten versterkt worden.

Geluk van jezelf en maatschappij vergroten betekent dat we massaal empathischer mogen worden en gevoeliger voor elkaars noden zijn.

Er is teveel onnodig lijden en de maatschappij is op plekken veel te hard. We kunnen hier echt iets aan doen. We kunnen bewuster worden en opklimmen als maatschappij.

Te beginnen bij je individueel sterker maken en dan samenwerken.

We moeten mensen niet alleen aanleren autonoom of individueel sterk te zijn, maar uiteindelijk werken aan een samenleving waarin mensen meer om elkaar geven. Weet je……….anderen helpen maakt mij gelukkig en de anderen ook.

En ik denk dat jij dat ook hebt.

Naar mijn idee zou ieder mens zich moeten inzetten om meer geluk te bewerkstelligen en moet ‘zien’ hoe lijden te verkleinen is.

Deze kennis zou praktiserend moeten zijn voor overheid, alle instanties en alle mensen.

Vertrouwen, kameraadschap, solidariteit en harmonie gebruikend als moreel kompas voor iedereen.

Geluk van jezelf en maatschappij vergroten door dit morele kompas te gebruiken, gewoon elke dag, waar je ook komt. Dagelijks gewoon om je heen ZIEN.

Een totale sociale menswaarde zelf creëren! En…..gewoon je eigen werk blijven doen, kan dat? Ja, je kunt het erbij doen, toch?

Je geluk van jezelf en maatschappij vergroten begint bij stap 1, weten wie jij bent en wat jij wilt. Waarom? Omdat in ieder mens heel diep van binnen dezelfde waardes zitten. We zijn ze soms een beetje kwijt of we zijn soms wel een beetje erg ‘verhard’ door het leven.

Onderwijs en educatie zijn belangrijke bronnen om burgers te leren; hoe in vrede met zichzelf en naasten te leven.

Het aanleren van ‘menselijke’ gewoontes is de meeste waardevolle bron voor een vredig en gelukkig leven van jezelf en naasten. Deze fundamentele waarheden zouden versterkt moeten worden en wel zeker op jonge leeftijd.

Het lijkt de ‘bedreigde’ soort, toch lijkt mij dit de enige remedie voor een beter leven voor velen.

Als jij geluk van jezelf en maatschappij vergroten wilt, kun je hier GRATIS RAPPORTEN aanvragen die jou stap voor stap meer vertellen over hoe dat voor elkaar te krijgen is.

Wil jij meer lezen over wie wij zijn, KLIK HIER.  Wil jij direct naar het digitale programma met het gratis persoonlijk contact, KLIK HIER.

Meer lezen kan ook op de FB-pagina of op het Forum. Voor persoonlijke vragen, neem hier contact op.

Als jij dit een goed artikel vindt ………….deel dit artikel dan door hieronder op de deelknopjes te drukken. Je bent dan meteen al begonnen met het geluk van jezelf en de maatschappij vergroten.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?