Leernetwerk Hoe Omgaan Met Emoties En Stress

Je goed voelen in je eigen lijf is een rijkdom die niet in geld uit te drukken is. Deze rijkdom zelf ervaren ligt ook binnen jouw bereik, weet jij dat?

Leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress biedt jouw die mogelijkheden om ‘verder’ te kunnen, gegarandeerd.

leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress

 

 

 

 

Jouw klachten en problemen zullen afnemen als jij bereid bent te leren. Maar…….er zijn duidelijk 2 soorten ‘kennis’, de algemene en de ‘specialistische’.

De ‘specialistische kennis ‘ hier bedoeld heeft te maken met het kunnen toepassen van speciale kennis.

Naar mijn idee zou alle educatie aan mensen voornamelijk hier op gericht moeten zijn: als jij niets meer hoeft te leren omdat je klaar bent met je school, zal je altijd nieuwe problemen tegenkomen, gewoon om het simpele feit dat tijd en situaties steeds veranderen.

Leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress bevat het ‘zaad’ voor jouw groei en ontwikkeling.

Er bestaat niet zoiets als iets voor niets! Wie er niet nadrukkelijk naar zoekt, krijgt het niet gratis. Het ‘geheim’ wat hierin besloten ligt heeft te maken met of iemand er ‘klaar’ voor is.

Als jij het grote geheim vindt en toepast in jouw leven zal er werkelijk succes zijn in jouw leven. Klachten en problemen zullen verleden tijd zijn voor jou. ‘Geestelijke rijkdom’ bezitten voelt dan als een ware ECHTE bevrijding.

Iets verlangen uit het diepste van je hart zal jou brengen wat jij wenst.

Leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress leert jou om een hardnekkige vastberadenheid, jouw vastbeslotenheid ook werkelijk beet te nemen en daar ook te komen waar jij wenst te zijn. Het lijkt nu een pech of een tegenslag wat jou overkomt, maar eigenlijk zijn het juist die momenten nu, die jou verder brengen, mits jij dat wil natuurlijk.

Als jij vanuit een diep verlangen wilt leren omgaan met jouw eigen emoties en alle klachten die daaruit voorkomen, kan jij ‘genezen’, gegarandeerd.

Een vastberaden doelgerichtheid zal jou daar brengen waar jij wilt zijn.

Het leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress leert jou dat gedachten magneten zijn. Klachten en problemen laten verdwijnen uit jouw leven betekent dat je anders mag leren denken en doen.

Door op een juiste en regelmatige manier enige support hiervoor te krijgen kan jij jezelf aanleren om de juiste gedachten te hebben en ook te houden.

Alles wat jij met jouw gedachten kunt bedenken en ook ECHT geloven kan, kan jij bereiken. Leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress leert jou dingen ‘om te zetten’ door niet op te geven en te zinken, maar juist door die acties aan te gaan, die voor jou nodig zijn.

Andere, nieuwe dingen denken en doen zal jou andere, nieuwe resultaten geven.

Hetzelfde denken en doen als wat je altijd al deed zal jou dezelfde resultaten geven. Andere, nieuwe dingen doen, zal jou iets nieuws schenken.

Onthoud dat iedereen die klachten en problemen had een slechte start had, en vaak ‘taaie’ problemen heeft moeten overwinnen voordat ‘hij er was’.

Keerpunten in het leven van de ‘succesvollen’ kwamen vaak NA de vele zorgen en problemen.

In tijden van ‘crisis’ leren mensen juist hun werkelijke ik kennen. Mensen weten vaak niet (meer) dat zij veel meer zijn dan hun klachten, kwalen en problemen.

Door het leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress leer jij ECHT naar jezelf kijken, als jij daar voor open wil staan natuurlijk.

Niemand hoeft te ‘mislukken’, tenzij dat jij dat zelf accepteert en goedkeurt.

Durf jij jouw ‘dromen’ aan te gaan en te gaan zorgen voor ‘jouw eigen goed voelen’, ondanks je zorgen en pijn van nu? Afgesloten geesten zijn klaar, ben jij een afgesloten geest?

Als jij goed leert luisteren zal jij precies horen wat jij kunt doen om jouw leven een drastische wending te geven!

Wil jij de wereld van de zelfredzaamheid ontdekken? Leernetwerk hoe omgaan met emoties en stress heeft voor jou de ‘tools’ om ‘jouw eigen succes’ direct al waar te maken.

 

VRAAG HIER GRATIS RAPPORTEN AAN om er meteen mee te kunnen starten of als jij acuut al snelle resultaten wil, GA HIER DIRECT NAAR HET PROGRAMMA.

Meer lezen over ons kan HIER, inspiratie opdoen kan op de FB-pagina, (vergeet niet te liken), of deel en lees op ons FORUM.

Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, jij geeft anderen ook deze mooie kans!

 

1 Comment
  1. Yvonne 7 jaar ago

    Leer gelukkig te zijn met wat je hebt…creëer nieuwe ideëen…voer ze uit…(met vallen en opstaan) wees dankbaar…geniet van al kleine dingen…heb lief…je familie en vrienden…geef en deel…zeg vaker: ik heb je lief…en geef een knuffel en compliment…en laat de ander lachen en stralen…en elkaar in zijn waarde laten…KLAAR!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?