Stress Of Gemoedsrust – Wat Verkies Jij

Transformatie van stress of gemoedsrust berust vaak op een “cosmetische operatie”: van buiten ziet het er goed uit maar aan de binnenkant gaat het slijtageproces gewoon door. We zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor ons welbevinden.

Stress of gemoedsrust vinden is een keuze maken die verantwoordelijkheid van je vraagt.

stress of gemoedsrust

Nieuwe media zorgen ervoor dat alles in de etalage staat. Alles is veel transparanter geworden en we kunnen zowat alles vinden op het grote internet.

Over stress en gemoedsrust vinden kan een heleboel gevonden worden en het gaat er specifiek om wat jou aanspreekt.

Waar de ene persoon geholpen is met inzichtgevende berichten kan een ander een praktisch plan nodig hebben ter ondersteuning. Het stress of gemoedsrust vinden is een heel individueel (levens)proces.

Wat doe jij als de wind draait?

Informatiebronnen raadplegen of klakkeloos luisteren naar wat anderen je adviseren. Weet jij dat het enige wat je dan te doen staat is het luisteren naar jouw lichaam. Luisteren naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Ieder mens is een uniek wezen en jij alleen kan bepalen wat jou past. Jij voelt als het ware of “je goed zit”. Gewoon down to earth en voelen wat iets met jou doet. Wat voelt goed en wat niet. Waar voel jij je aangesproken, daar gaat het om.

Stress of gemoedsrust vinden kan al heel simpel in (online) teksten tot je te nemen.

Mensen vandaag de dag hebben steeds meer behoefte aan vrijheid en zelfontplooiing. Als er problemen zijn, groei en ontwikkeling stagneert, zul je terug moeten naar je eigen fundament.

Wie ben jij en wat wil jij met jouw leven. Hoe komt het dat het nu even niet lekker loopt. Er is een reden voor. Soms is het hebben van klachten het grootste cadeau wat je kan krijgen. Je moet wel even stoppen dan om te heroriënteren.

Burnouts, depressies, overspannenheid, zijn soms nodig om mensen te laten inzien dat zij niet (meer) op hun eigen pad lopen. Het is soms nodig om eventjes stil te staan en jezelf die ruimte te geven om later weer goed door te kunnen gaan. Naar een nieuw (levens)proces, waar weer nieuwe dingen gebeuren. Waar bovendien nieuw gedrag nodig is om je goed te kunnen voelen.

Stress of gemoedsrust vinden is bewust de tijd nemen om te herstellen van bepaalde drukkere of moeilijke periodes, en opnieuw energie op te doen voor het nieuwe. DAT IS LEVEN in plaats van steeds blijven OVERLEVEN.

Als je meer wilt weten over HOE stress achter je te laten is, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden om direct zelf toe te passen.

Meer lezen op Facebook, vragen stellen en reageren kan ook.

HIER DIRECT GRATIS AANVRAGEN

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?