Emoties Ontladen Door Jezelf Goed Te Leren Kennen

Wat doet de angst allemaal met je? Denk hier eens even over. Het vertroebelt je blik van wie jij in wezen bent. Door opnieuw te leren hoe jouw emoties ontladen kunnen kom ook jij weer ECHT lekker in je vel.

Emoties ontladen, herkennen en vooral erkennen dat je ze hebt.

emoties ontladen

emoties ontladen

 

Het helpt iemand enorm als jij je eigen gevoelens en emoties kent en weet wie jij in wezen bent. Stel dat jij onbewust angst hebt. Je hebt onvoldoende geleerd om dingen te veranderen. Onvoldoende geleerd om voor jezelf op te komen omdat het normaal is dat jij je aanpast aan je omgeving.

Dit is een gewoonte binnen je opvoeding maar jij bent wel jij en jij hebt er last van. Jij staat jezelf als het ware in de weg en je staat niet (meer) open om dingen te leren .

Emoties ontladen, je elke keer als het ware leeg maken voor de volgende beleving, maakt dat jij je lekker voelt.

Je herkent en je erkent je eigen belevingen in het moment. Je emoties mogen er zijn en je bent weer schoon voor de volgende emotie opkomt. Als jij ze verdringt, doet alsof ze er niet zijn, er geen goede aandacht aan geeft, blijven ze je achtervolgen, en worden het (chronische) klachten en kwalen.

Emoties willen echt gehoord en gezien worden, het zijn de signalen aan jou, aan wie jij in wezen bent, en je dient er ECHT naar te kijken en te luisteren. Wat willen ze je zeggen.

Emoties ontladen en in jouw onrustige wereld zelf orde gaan scheppen.

Het verdringen van “negatieve” emoties is als iemand onthoofden omdat hij migraine heeft. Jouw persoonlijke onrustige wereld juist leren kennen i.p.v. angsten houden en chronische klachten en kwalen laten worden.

Aan persoonlijke ontwikkeling doen, je eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel verhogen, leren je emoties ontladen op de juiste manier, zal jou enorm doen groeien. Je zult je goed gaan voelen, je voelt steeds meer energie komen en je bloed gaat sneller stromen.

Jouw onrustige wereld zal rustiger worden omdat jij nu weet wie jij echt bent. Je kunt ook alleen maar naar jezelf leven. Als jij je goed voelt, weet hoe je emoties ontladen kunnen, kun jij pas goed voor anderen zijn en zorgen.

Emoties ontladen en daardoor gelukkiger zijn.

Als er emotionele saamhorigheid is ten opzichte van medegezinsleden wordt er “psychologisch gezien” niet “op kosten” van anderen geleefd.

Het is wederzijds belang als emoties ontladen en rustig kunnen zijn. Het is zelfs een unieke en bijna ongekende kracht als men op een goede manier zijn emoties ontladen kan. Grote en kleine problemen en gezondheidsklachten kan men verminderen door het kunnen reguleren van eigen  emoties. En je letterlijk er niet meer door laten overspoelen. Jij mag nu  leren baas te zijn over jezelf, greep te voelen op jezelf en in situaties, en met blijvend resultaat.

Als jij het gevoel hebt meer te willen weten over hoe emoties ontladen kunnen dan kun je HIER DIRECT unieke informatie over aanvragen. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het jouwe kan het volgende zijn.

PS. Door dit bericht te delen met Facebook-,Linkedin– en Twittervrienden geef je hen ook deze bijzondere en unieke kans!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?