Behandeling Stress – Een “Ongewone” Maar Wel Beste

Beste Behandeling Stress.

Jij hebt beslist ook al van alles uitgeprobeerd om je Stress klachten te laten verdwijnen. De meeste soorten van een beste Behandeling Stress gaan om het “onderdrukken” van Stress klachten.

Het gaat niet om het onderdrukken, maar juist om het voelen wat er nu precies met je lichaam gebeurt.

Ik zelf heb jaren mijn persoonlijke gevoelens onderdrukt en steeds maar weer geprobeerd ze weg te krijgen. Ik deed echt alles om ze maar weg te krijgen. Maar……….. ik bleef ze houden. Ze werden zelfs steeds maar erger. Ik werd er soms “gek” van en meestal heel verdrietig en soms ook echt wel even hopeloos. Ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen en eventueel welke  goede Behandeling Stress ik dan wel moest doen, en of die er wel was voor mij.

Een erg “ongewone” Behandeling Stress van een arts.

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik met Stress Klachten naar onze huisarts ging. Ik ben hem nog steeds enorm dankbaar voor wat hij toen deed.

Ik vertelde over mijn klachten stress en hij zei niets. Hij zat even naar mij te kijken en stond langzaam op. Hij liep naar de kast, haalde er een enorme poster uit, en daar stond maar een ding op. Een omgevallen potje, met dekseltje eraf en waar pilletjes uitrolden. Er stond een tekst onder “psychiatrie zit niet in een potje”. Ik kreeg een enorme dreun van binnen, althans zo voelde het voor mij. behandeling stress

Dit was “zijn” speciale Behandeling Stress voor mij.

In eerste instantie werd ik boos van binnen en was enorm teleurgesteld in zijn gedrag en uitspraak. ( Deze arts was nogal bespraakt vanwege zijn soms “rare behandelingen”.)  Ik zei niets en ging stilletjes naar huis. Ik pakte de kalmeringspilletjes, die ik ooit wel van hem had gekregen, en spoelde ze meteen door de w.c.

Deze arts “opende”  mijn ogen gelukkig  al op jonge leeftijd. ( 16 jaar ongeveer)

Gevolgen van ” juiste” Behandeling Stress.

Had deze arts mij opnieuw pillen gegeven, dan was ik waarschijnlijk steeds passiever geworden. Nu moest ik wel ik nadenken over mijzelf. Wie ik was, en waarom ik mij zo voelde en wat ik moest doen om zo min mogelijk last te hebben van Stress Klachten. Ik moest actief aan de slag met mezelf. Tjonge jonge wat een karwei.

Een erg “ongewone” Behandeling Stress van een arts.

In eerste instantie was ik boos op hem en zijn gedrag,  maar dit verdween en er kwam een enorme kracht voor in de plaats. Niet in een dag of week maar gedurende de tijd daarna.

In deze tijd worden er m.i. te snel en te veel medicijnen voorgeschreven om klachten stress te onderdrukken. Dit is ook vanwege de kosten van de therapieën en behandeling stress natuurlijk.  Dit is  (tijdelijk) misschien gemakkelijk maar helpt uiteindelijk niet. Er zijn dan ook vele voorbeelden te zien van passieve mensen, en de gevolgen kunnen dan ook enorm zijn bij een “medische” Behandeling Stress. Waarbij ik absoluut niet wil zeggen, dat het soms echt even nodig kan zijn om een mens wat “rust” te gunnen, om te herstellen van lichamelijke en geestelijke klachten.

Dat er dan tijdelijk medicatie gegeven moet worden om nadien alsnog de goede  Behandeling Stress te kunnen geven, is waar.

Wanneer u ook het gevoel hebt, dat u niet de juiste Behandeling Stress krijgt en op zoek bent naar een veilige en snelle methode om ECHT te starten met gezond zijn en u energiek voelen, vraag dan Nu HIER direct onze GRATIS stress-vrije brochures aan. Deze GRATIS “stress vrije brochures” hebben al vele levens veranderd. Het uwe kan het volgende zijn.

Op uw gezondheid!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?