Stress En Vermoeidheid – Klachten Om Direct Zelf Aan Te Pakken

De race tegen de klok. Bij velen moet er zoveel mogelijk in een dag gestopt worden. Alles moet zo vlug en efficiënt mogelijk gedaan worden. En het gekke is dat het identiek geworden is aan dat, dat “goed” is. Het is normaal geworden. Een van de vele redenen van stress en vermoeidheid.

De snelheid waarmee men leeft kweekt onverdraagzaamheid, stress en vermoeidheid.

stress en vermoeidheid

Als je in het hedendaagse snelle leven je eigen stress en vermoeidheid wilt verminderen zal je moeten beginnen bij het bewust worden. Bewust te worden van hoe jij “meedoet” met de race tegen de klok.

Velen zijn absoluut  niet meer in staat iets te doen wat veel tijd vraagt. Velen zijn zelfs verslaafd aan de snelle afwisseling van bezigheden. Telefoon, computers, snelle auto’s, het continu in verbinding staan met alles en iedereen op elk moment van de dag (en s’nachts zelfs) geeft veel stress en vermoeidheid en allerlei gezondheidsklachten. Men is daar totaal niet meer bewust van.

Als jij niet weet hier voor jezelf een goede balans in te vinden heb je een groot probleem nu, en zeker in de toekomst.

Het is zelfs paradoxaal wat we zien.

We hebben allemaal hele snelle materialen om het maximale rendement uit elke seconde te halen, en alles is totaal volgeboekt. Toch hebben we geen tijd meer. En dit geldt niet alleen voor de manager die uit huis werkt, ook voor de huisvrouw die “thuis” is en voor de kinderen zorgt.

Dit alles kweekt stress en vermoeidheid. Toch zal  “bijblijven” , “vooruitdenken” en “weten hoe” en “ontdekken” jou ook bevrijden van deze enorm lastige klachten.

Door schade en schande wijs worden of preventief je eigen stress en vermoeidheid leren hanteren.

Er is veel dat het lezen waard is. Educatie is een erg belangrijk onderdeel als het gaat om jezelf te kennen. We zijn allemaal opgevoed bij bepaalde mensen en zij hebben ons alles geleerd waarvan zij dachten dat het goed was. Helaas hebben zij ons niet geleerd hoe met deze tijd om te gaan. Dat mogen wij zelf ontdekken.

Dat ontdekken is een levenslang proces wat altijd maar doorgaat. Tijdens dit levensproces mogen we steeds “aanpassingen” blijven doen. Hoe gemakkelijker en sneller wij kunnen schakelen hoe minder stress en vermoeidheid we zullen ervaren.

Door veel te leren over HOE precies te moeten schakelen hoe meer preventief je bezig bent je eigen stress en vermoeidheid te hanteren. Persoonlijke Ontwikkeling heet dat proces. Je kunt  beter je hele leven aan persoonlijke ontwikkeling blijven doen.

Negatieve stress en vermoeidheid hoef je echt niet te hebben als jij inzichten in jezelf verkrijgt.

De juiste inzichten in jezelf verkrijgen, weten wie jij bent en wat jij wilt. Hoe jij het wil hebben en te leren met jouw eigen emoties en gevoelens om te gaan. Dan ga jij verlost worden van jouw negatieve stress en vermoeidheid. Je hebt een vrij gevoel op je werk, thuis, je kan leuk die dingen doen die jij wilt doen en je zit lekker in je vel. Je beleeft en voelt dan alles anders en daar gaat het om.

Je gaat het helemaal uitstralen, ook dat is mogelijk voor jou. Ook nu in deze tijd. En………het is nog een geweldig inspirerend proces ook!

Als jij meer wilt weten over hoe stress en vermoeidheid aan te pakken, dan kun je HIER GRATIS unieke informatie over aanvragen. Haal er dat uit wat voor jou belangrijk is.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geeft u anderen een mogelijkheid om zichzelf te “genezen”.

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?