Stress En Depressief – Ontdek Unieke Levenveranderende Methode

Stress en depressief zijn kan het gevolg zijn van een bepaalde overbelasting van jouw systeem. De verklaring ervan kan gezocht worden in het feit dat men met teveel lichamelijk of geestelijk werk vergroeid is geraakt, of omdat men teveel van zichzelf weggeeft. De mogelijkheid bestaat dat men “slachtoffer” is geworden van het eigen geestdriftige werk of “hobby” of aan onvervulbare eisen van anderen is gaan voldoen.

Stress en depressief zijn is een gevolg van jezelf niet (meer) echt zien en voelen.

stress en depressief

Maximale inspanningen verrichten overal, je ondergeschikt voelen aan iets of iemand, zijn vaak de oorzaken van burnout, stress en depressief zijn. Velen zijn echt weg van zichzelf, weten niet meer wie zij echt zijn, weten niet meer hoe met zichzelf om te gaan. Hoe zij zich ECHT voelen weten ze zelfs niet te zeggen.

Wat zij zelf willen en hoe dat voor elkaar te krijgen weten ze al helemaal niet meer. Er worden wel topprestaties geleverd maar men voelt het gewoonweg niet meer. Stress  en depressief zijn is eigenlijk hetzelfde als een enorme kater hebben.

Hoe terug te keren van stress en depressief zijn naar een “lekker in je vel” leven.

Een bijzondere rol speelt hier de juiste communicatie. Life communiceren en over jouw emoties en gevoelens (leren) praten. Het leren uiten van jouw emoties en gevoelens. En met iemand die je echt vertrouwd. Zoek de gelijkgestemden op. Zij begrijpen jou. Niet dat je moet blijven zeuren over je problemen maar serieus gewoon jouw persoonlijke verhaal doen. Jij hebt het recht om gehoord en gezien te worden. Jij maakt toch moeilijke dingen mee, de situaties zijn er toch.

Ook kan je inzichten in jezelf krijgen door de juiste educatie tot je te nemen. Er wordt veel geschreven over allerlei onderwerpen. Door de juiste “stof” tot je te nemen en te leren over hoe emoties en gevoelens precies werken, kan iemand zich verlossen van eigen stress en depressief gevoel. Men kan zichzelf daardoor verlossen. Dit geeft een enorm krachtig gevoel. Het zelfvertrouwen komt hierdoor terug.

Door bepaalde inzichten te verkrijgen leer je als het ware beter om te gaan met jezelf. Helaas hebben we het niet voldoende aangeleerd gekregen. We mogen het onze opvoeders ook niet kwalijk nemen gewoon om het simpele feit dat zij het ook niet weten hoe het allemaal in deze snelle tijd te doen. Ook zij mogen het proces van “steeds weer aanpassen” leren.

Door het ”mogen” ventileren van je gevoelens en door  de juiste informatie tot je te nemen, kan ook  zomaar jouw stress en depressief zijn als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Bij te veel stress en depressief zijn is leren hoe jij baas kunt blijven over jouw gevoelens enorm belangrijk.

Alle moderne middelen zijn een zegen van techniek. Maar al die grote voordelen samen zijn veranderd in heel groot nadeel. En…. men zit er vaak nog aan vast ook. Vooruit, vooruit, veel doen in korte tijd, alles meemaken om veel later heel vermoeid, vol van stress en depressief gevoel, en behoorlijk geprikkeld, je weer te leren ontdoen van al die nare klachten.

Wil jij hiermee doorgaan en chronische stress en depressief zijn ontwikkelen of wil jij preventief leren omgaan met je “hoogste goed”, je eigen gezondheid?

Als jij meer wilt weten over hoe ook jij je eigen stress kunt hanteren, dan is hier Gratis unieke informatie te verkrijgen. Haal er dat uit wat voor jou belangrijk is!

PS. Door deze informatie te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geeft u anderen een bijzondere kans om zelf te leren herstellen van.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 

Log in with your credentials

Forgot your details?