Onzeker Zijn Over Jezelf – Ontdek Jouw Eigenwaarde

Ik geloof dat; jezelf ellendig voelen, ziekte, pijn of stress, onzeker zijn over jezelf, jou iets te vertellen heeft. Heel misschien zit er een kern van waarheid verborgen achter jouw “pijn”.

Onzeker zijn over jezelf is geblokkeerd geraakt zijn door situaties in de opvoeding, maar dat wil niet zeggen dat het nu te laat is om er zelf iets aan te veranderen.

onzeker zijn over jezelf

Ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van zelf ondernemen je werk, je liefhebberij of je droom is; HET IS NOOIT TE LAAT OF TE EGOISTISCH OM TIJD AAN JOUW EIGENWAARDE GAAN TE BESTEDEN.

Hoe ga je het gevoel van “jezelf constant in de weg zitten” omvormen naar gevoelens van veiligheid, kracht en hoop.

Ieder mens heeft een bepaalde waarde. Iets te doen hier waar hij of zij goed in is. Onzeker zijn over jezelf wil zeggen dat je niet op “jouw spoor” loopt. Je eigen legende volgt, zegt men wel eens.

Weet jij echt wat jij altijd al hebt willen doen?

Dan zou ik daar maar eens gauw aan beginnen, als je je niet lekker in je vel voelt. Begin er in ieder geval vast mee jezelf te zien als iemand die van nature in zich heeft, waarvoor hij of zij voor bedoelt is. Ook jij hebt bepaalde gaven gekregen om ze ook te beleven! Gewoon te doen.

Het is inderdaad vaak zo dat we door schade en schande wijs mogen worden maar je kan NU opnieuw beginnen met echt naar jezelf luisteren.

Onzeker zijn over jezelf betekent dat je “reddingsmiddelen” moet gaan zoeken wil je meer zelfvertrouwen krijgen.

De jaren van volgzaam doen liggen nu voorgoed achter je. Het hele leven is als het ware een zoektocht. Onzeker zijn over jezelf hoef je niet te blijven als je zoekt en doorgaat. Zoekt en je zult vinden geldt vandaag de dag ook nog hoor.

Leven is energie, laat zelf de levensenergie bij jou doorstromen.

Kijk naar de natuur, zoals bijvoorbeeld een boom groeit. De sappen stromen onophoudelijk door de boom heen. Hij groeit en groeit en luistert naar niemand. Onzeker zijn over jezelf is gewoon totaal niet aan de orde als je naar de natuur kijkt.

Wij mensen zijn ook natuur.

Ook wij hoeven totaal niet onzeker te zijn over onszelf en het hoeven het eigenlijk helemaal niet toe te laten ook. Stel jezelf eens open voor je eigen natuur, jouw eigen en unieke kanalen. Volg de richting van jouw natuur.

Er is gewoonweg geen instantoplossing, of een totaal pijnvrije oplossing, als je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwengevoel altijd wil voelen.

Het hele leven is een aaneenschakeling van processen. Ieder mens is een uniek en individueel wezen maar er zijn wel duidelijk herkenbare gemeenschappelijke noemers in het “genezingsproces” te herkennen.

In de beginfase van de bewust gekozen veranderingen aangaan, treden er soms emoties op die op hun beurt weer doorleefd moeten worden. Opstandigheid, boosheid, woede, agressie misschien, maar zeker ook verdriet en/of verzet. Terugvalgevoelens.

Twijfels en onzekerheden, pieken en dalen horen bij de geboorte van jouw nieuwe ik,

Maar…….er ligt iets heel moois te wachten als je het proces bewust aan durft te gaan. Eigenwaarde en zelfvertrouwengevoel gewoon omdat je doet wat in jou zit!

Natuurlijk, je kunt opgeven als er “emotionele turbulentie” is. Wat je ook kunt doen; jezelf beter gaan leren kennen, opnieuw ontdekken als het ware. Ook jij zult manieren vinden om jouw pijn, jouw verdriet, hoe jouw emotionele littekens uit de weg te ruimen zijn, mits jij dat wil natuurlijk.

 

Als je meer wilt weten over hoe onzeker zijn over jezelf om te buigen is naar jouw persoonlijke kracht, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen. Wil jij het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga rechtstreeks naar het unieke en levensveranderende programma en start er gewoon meteen mee!

 

Meer lezen of jouw ervaringen delen kan in de stress verminderen-groep. Ook hebben we een FB-pagina, ennu…..vergeet niet te liken als je hem leuk vindt.

Delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

AS GE DOET WA GE KAANT BENDE WERD DE GE LEEFT!

 

2 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?