Relatieproblemen hebben – Ontdek ECHT zien en voelen

Elke relatie vraagt tijd en de meesten hebben geen tijd. Er moet van alles gebeuren met onze familie, onze vrienden, onze kinderen, met de zaak e met collega’s, buren en kennissen. We kijken en voelen niet meer ECHT wie we zelf hierin zijn en blijven maar relatieproblemen hebben.

Relatieproblemen hebben we omdat we niet ECHT aanwezig zijn in onszelf.

relatieproblemen hebben

Het kiezen van een andere route dan de gebruikelijke, drukt ons op wat er nu gebeurt in het moment en in onszelf. Voel jij nog wel ECHT jezelf?

Er is zoveel stress, burnout en overspannenheid en velen lopen rond met een regelmatig terugkerend depressief gevoel. Zij weten gewoonweg niet meer wie zij zelf zijn. Als je niet op jezelf let wordt je letterlijk geleefd vandaag de dag.

Relatieproblemen hebben betekent vaak dat je niet weet HOE om te gaan met je eigen ik.

Je hebt weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel. Je laat je teveel beïnvloeden door alle mensen en systemen om je heen. En……..je bent alweer weg bij je eigen gevoelens.

Het is belangrijk dat je juist leert (her)ontdekken wie jij bent. Wat jij voelt en ervaart en hoe jij het wil hebben voor jou. Als jij bij je werkelijke kern komt kan je van daaruit de wereld om je heen beter zien en beleven, en zal het feit van relatieproblemen hebben een snel einde betekenen.

Al jouw relaties, op alle plekken, worden dan beter en lopen vloeiender.

Klopt, soms verdwijnen er een paar mensen uit je leven maar dat is omdat anderen jou niet waarderen en dat zal jij dan ook niet meer dulden. Dit is een geleidelijk aan gaand proces wat groeien van jouw persoonlijkheid is. Jouw identiteit is dan helder geworden voor je.

Relatieproblemen hebben is verleden tijd voor je geworden.

Leer zelf welke bezigheden voor jou het beste werken. Jij bent een uniek mens met unieke talenten en gaven en jij mag ze (her)ontdekken. Relatieproblemen hebben betekent eigenlijk dat je even de aandacht extra op jezelf mag gaan richten en niet langer meer met de wijzende vinger naar anderen mag gaan.

Zelfzorg is gerichte aandacht nu aan jezelf gaan geven. Jij bent het meer dan waard om te leven als jou en niet als een geprogrammeerd iemand rond te lopen die alleen kan voldoen aan de wensen van anderen.

Ontdek zelf hoeveel waarde jij hebt! Ontdek zelf dat ook jij iets waardevols hebt, dat ook te voelen en te ervaren en ook te geven.

Vraag hier direct GRATIS unieke nieuwsbrieven aan die jou op weg helpen naar je eigen ik. Lees meer op Facebook  stel vragen of reageren kan natuurlijk ook!

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?