Preventie en Zelfzorg – Multidisciplinair Landelijk Netwerk Ontdekt

Als een welkome aanvulling op de reguliere zorg, ter preventie en zelfzorg, Uniek Digitaal Multidisciplinair Landelijk Netwerk Zelfzorg/Zelfredzaamheid Programma ontwikkeld.

 

Preventie en zelfzorg programma’s een must in een tijd van welvaart.

 

Preventie en Zelfzorg

Preventie en Zelfzorg

 

Onze welvaart brengt enorm veel nieuwe problemen met zich mee. Diabetes, overgewicht, drinken, roken, allerlei psychische problemen van depressies tot burnout, een drukke leefwijze waar men stress symptomen van krijgt, allemaal risico factoren die gezondheidsproblemen zullen blijven geven.

 

Gezondheid promoten en gezondheidsbevordering heeft een grote waarde sociaal en economisch gezien.

 

Er zullen nu veranderingen doorgevoerd moeten worden om straks allemaal op een bevrijde manier naar het verleden te kunnen kijken. Overal zijn psychische klachten de oorzaak van uitval.

 

Preventie en zelfzorg op grote schaal, een vernieuwende beweging die veel energie en enthousiasme losmaakt, gegarandeerd!

 

Iedereen kan de regie nemen over zijn of haar gezondheid en welbevinden en is in feite zijn of haar eigen “hoogleraar’. Velen vandaag de dag leven in een afhankelijkheidspositie en moeten daar uit.

 

Gezondheidsbescherming vanuit de overheid hoeft helemaal niet jarenlang te duren als men “openstaat” voor wat er al is.

 

Preventie en zelfzorg door snellere, betere en doeltreffende informatie te bieden.

 

Internet, het medium om snel iets te weten te komen. Het nadeel nu is dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Men weet niet waar men moet zoeken. Het is er wel natuurlijk maar wordt niet op een heldere en duidelijke plek aangeboden.

 

Vandaar een unieke en multidisciplinaire site ontwikkeld die elke dag aangevuld gaat worden met informatie die nodig is ter preventie en zelfzorg van nu.

 

Mensen willen ook zelf kunnen kiezen vandaag de dag. Zij nemen niet meer klakkeloos alles aan, ook niet van een arts of wetenschapper. Dat is een prima ontwikkeling natuurlijk.

Hoera, de ZELFREDZAME MENS IS GEBOREN!

 

De tijd is voorbij dat men naar anderen opkijkt, naar iemand die hun leven moet leiden. Macht en machteloosheid zitten dicht bij elkaar, maar is absoluut niet naar het LEVEN gericht.

 

Preventie en zelfzorg betekent de macht en de leiding zelf na te streven. Het geloof in jezelf versterken. Dat heb je nodig om in alle vrijheid en vreugde gezond, fit en energiek in het leven te staan ongeacht leeftijd.

 

Op een vaak subtiele en emotionele wijze houden bepaalde charismatische “genezers” anderen in hun greep. Treed in dialoog met anderen, deel jouw kennis, jouw wetenschap, jouw liefde maar verlies nooit jouw zeggenschap over jouzelf.

 

Preventie en zelfzorg is zelf iets van jouw leven maken.

 

Iedereen is een hoogst uniek wezen, maar wel op een punt hetzelfde. We willen onszelf zijn te midden van anderen. Je hoeft je niet te verschuilen achter een systeem. Je hoeft niet ergens bij te horen om te mogen zijn zoals je bent.

 

Aan preventie en zelfzorg doen is boven systemen en dogma’s staan.

 

Preventie en zelfzorg is verantwoordelijkheid dragen voor eigen gezondheid en welbevinden. Iedereen heeft een aangeboren eigen vermogen om zelf iets prachtigs van het leven te maken.

 

Zelfliefde, preventie en zelfzorg is een grote hoofdzaak bij het oplossen van elke problematiek. Trouw blijven aan jezelf en ondertussen elkaar beter leren begrijpen.

 

Als u denkt en voelt, meer te willen weten over preventie en zelfzorg of hoe persoonlijke ontwikkeling stap voor stap uw leven een positieve wending kan geven, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips en tools om er direct zelf al mee te beginnen. Honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Door dit bericht te delen op Facebook, en Twitter geeft u velen een bijzondere kans! Ga hier naar de FB-groep stress verminderen voor educatie.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?