Symptomen Stress Opruimen – Leer Jezelf Waardevol Vinden

Je voelt je niet lekker in je vel. Je bent gespannen, je spieren doen pijn, je hebt hoofdpijn, je bent duizelig en moe, hyperventilatie symptomen, misschien veel transpireren, alles bij elkaar, je wilt nu ECHT jouw symptomen stress opruimen.

Symptomen stress opruimen door ze juist toe te laten.

symptomen stress opruimen

Je bent aan het vechten met jezelf. Je bent alles aan het doen zodat symptomen stress opruimen werkelijkheid kan worden. Je sjouwt maar door in de hoop dat zij weer weg zullen gaan. Meestal gaan symptomen stress niet vanzelf weg. Er is namelijk ook een reden voor, waarom jij ze hebt.

Belangrijk is dan ook om ze toe te laten. Accepteren dat jij ze (tijdelijk) hebt. Te voelen dat je ze hebt. En je afvragen: Waarom? Wat willen deze symptomen stress mij zeggen? Dan pas begint het proces van symptomen stress opruimen.

Je stress klachten geven jouw iets aan, namelijk dat je waarschijnlijk iets aan het doen bent wat eigenlijk niet goed voor je is. Het is een signaal. Het klinkt heel vervelend maar eigenlijk moet je er zelfs dankbaar voor zijn.

Deze klachten beschermen jou nu voor ergere kwalen en klachten. Als jij bereid bent om nu even stil te staan bij deze lastige gevoelens van je, laat je jezelf toe. Want dit ben jij ook.

Symptomen stress opruimen door ze een realistisch onderdeel van jou te laten zijn.

Je lastige klachten zijn gevoelens/klachten die van jou zijn. Het zijn geen prettige signalen, maar ze zijn er nu wel. Net zoals je blij, vreugdevol en enthousiast kan en mag zijn, kan je ook verdrietig, boos, agressief, teleurgesteld en klagerig zijn. Toch?

Leer jezelf waardevol vinden in al zijn facetten.

Je bent niet alleen okee als je opgeruimd en blij bent, je bent ook okee als het eens even niet zo positief is allemaal. Als jij dat leert accepteren van jezelf, komt er balans in je leven. Het is een onderdeel van jezelf zonder oordeel.

Symptomen stress opruimen door ze te laten komen en door ze weer te laten gaan.

Je zult het idee los moeten laten dat jij zelf machteloos staat ten aanzien van je levensomstandigheden en je eigen gevoelens. Jij hebt ook de mogelijkheden in huis, die kracht. ZELF jouw symptomen stress opruimen, en niet afhankelijk zijn.

Ook jij bent een mens met talenten en capaciteiten die nodig zijn. Anders was je er niet. Bekijk eens een mierenhoop. Elke mier heeft zo zijn eigen taak. Zo ook bij ons mensen.

Als jij (even) stil staat bij jouw symptomen stress, en je gaat werkelijk naar jezelf toe, ben jij dan dingen aan het doen die jij werkelijk wil? Of??????

Symptomen stress opruimen? Deze gaan pas weer als jij ECHT als jij jezelf weer waardevol gaat vinden. HOE?

Je kunt GRATIS RAPPORTEN aanvragen, waar informatie in staat om er direct zelf al mee te beginnen.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen op Facebook, reageren of vragen stellen kan ook.

DIRECT AANVRAGEN

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?