Overwin Onzekerheid Door Geheel Nieuwe Aanpak In Participatie Samenleving

De nieuwe koning sprak het uit op Prinsjesdag. Einde van de klassieke verzorgingsstaat en we zijn een nieuwe participatie samenleving. Samen en met elkaar zorg dragen. We moeten burgers perspectieven bieden en met alternatieven komen. In eerste instantie te beginnen bij jezelf natuurlijk. Overwin onzekerheid door meer gerichte zelfzorg en zelfredzaamheid aan te willen leren.

Overwin onzekerheid en start met je eigen persoonlijke ontwikkeling. DE KONING sprak het uit!

overwin onzekerheid

Ieder mens moet de kans krijgen om eigen mogelijkheden verder te ontwikkelen. Een wereld creëren waar zelfbewuste mensen wonen begint bij het (opnieuw) leren kennen van jezelf.

Eigen verantwoordelijkheid dragen voor eigen gezondheid en welbevinden, ook in je eigen gezin, vraagt een omwenteling van denken. De klassieke verzorgingsstaat zoals de koning zei is niet meer.

Maar……….we moeten er eerlijk gezegd wel met zijn allen ook even aan wennen. Toch????

Het is wel zo dat mensen steeds meer eigen keuzes  willen maken, zij willen zelf kunnen kiezen wat wel goed voelt en wat niet.

Een positieve ontwikkeling, want van binnen naar buiten werken betekent dat het gevoel erbij komt kijken. Eerlijke diep doorvoelde gevoelens en emoties, weten wat je wilt, dan overwin je de onzekerheid!

Ruimte en kansen bieden voor persoonlijke ontwikkeling op een manier die nu past, en niet langer blijven hangen in oude vaste structuren.

Overwin onzekerheid door stap voor stap de nodige inzichten te verwerven.

Bereid jezelf voor op de toekomst. Zorg zelf voor werkzame strategieën voor jou en je omgeving. Anderen kunnen het nooit voor je doen. Anderen kunnen het niet oplossen voor jou. Je kunt alleen je eigen belangen “veilig stellen” door voldoende eigenwaarde en zelfvertrouwen te voelen.

Alleen van daaruit kan iemand vol vertrouwen en met daadkracht een gelukkig en voldaan leven leiden. Het gaat vandaag de dag steeds meer om die noodzakelijke zelfstandigheid.

Er zijn veranderingen noodzakelijk die zeker een groot v oordeel zullen zijn voor velen.

HET NETWERK VAN VANDAAG IS DE HELE SAMENLEVING.

Onderliggende betrokkenheid is broodnodig.

Overwin onzekerheid voor jezelf en je naasten.

Alleen gevoelens van verbondenheid zullen alle problemen, klachten en kwalen oplossen. Warmte, plichtsbesef t.a.v.jezelf en anderen zal jou gevoelens van echte waarde opleveren.

Het gevoel dat ook jij iets betekent voor anderen geeft zin aan jouw leven. Ongeacht wie je bent of wat je doet ALS JE HET MAAR DOET.

Iedereen zal zich moeten aanpassen aan de eisen van deze tijd. Overwin onzekerheid en stap gestaag door op jouw persoonlijke pad en voel je er zeker bij. Gebruik daadkracht i.p.v. remkracht.

Jouw persoonlijke talenten verder ontwikkelen in een nieuw stelsel waar iedereen zich veilig moet kunnen voelen.

Overwin jouw onzekerheid door zelf actie te ondernemen en wacht niet af. Ontdek zelf hoe geweldig interessant en enerverend een proces van jezelf (her)ontdekken kan zijn.

Ga zelf de voordelen ervan ervaren en VRAAG HIER DIRECT GRATIS rapporten over aan en start er gewoon meteen mee.

PS. Laat uw gedachte over dit artikel HIER los, deel het op Facebook, (vergeet niet te liken)Linkedin en Twitter en geef naasten ook deze GRATIS mogelijkheid!

 

 

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?