Piekeren – Ontdek De Wereld Van Zelfredzaamheid

Mensen piekeren wat af. De een heeft al meer zorgen dan de ander. Ga er eens voor zitten en bedenk voor jezelf eens wat het belangrijkste is in jouw leven.  Om succes te hebben, je goed te voelen en dat ook te behouden, moet je soms overgaan tot een anders denken en je oude gewoontes laten vallen en (leren)achter je te laten.

Piekeren afleren door het avontuur aan te gaan van je persoonlijke ontwikkeling.

piekeren

NOW IS THE TIME TO MOVE!

Gebruik nieuwe informatie om te gaan waar je wil gaan. Kijk eens verder dan je neus nu lang is, er is nog zoveel om voor te gaan. Er zijn zoveel vernieuwmethodieken om je piekeren af te leren. Vaak berust het op bepaalde aangeleerde patronen die doorbroken moeten worden.

Je hebt misschien langzaam deze slechte gewoonte ontwikkeld.

Leer ervan en ga door op je pad. Het is niet “fout” geweest allemaal. Het komt je ten goed als je dit aanneemt. En echt ieder mens heeft een aangeboren zelfgenezend vermogen maar eerlijk gezegd, je moet het wel blijven aanspreken.

Jij bent de “bestuurder” van jouw lichaam. Als je door blijft piekeren zullen de gevolgen ervan hetzelfde zijn of zelfs erger worden. Het worden dan letterlijk erger wordende klachten en kwalen.

Als je beslist om anders te gaan doen, en je gaat je piekeren afleren, zullen er ook andere betere resultaten zijn. Lichaam en geest gaan samen, en daar begint ook jouw persoonlijke ontwikkeling weer. Die groeit door als jij het wil.

Piekeren of juist denken dat voor jouw een betere toekomst ook mogelijk is.

Weet je ……wie er slaagt in het leven? Juist de onverwoestbare persoonlijkheden. Zoek gewoon naar antwoorden HOE het beter kan. Een positieve gedachtengang, blijven uitkijken en een nieuwe richting uitdenken.

Piekeren en blijven malen over “oude zaken” helpt niemand. Natuurlijk zijn er tijden dat het leven “zwaar” is, moeilijk gaat allemaal, en dat het lijkt alsof je er maar niet doorheen komt. Iedereen kent dat op zijn tijd. De een meer dan de ander. En ook iedereen maakt moeilijke tijden mee.

Dan is het juist belangrijk dat je ziet en voelt, dat er mensen om je heen zijn die je willen helpen, met (leren)door kunnen gaan. Doorgaan en er weer willen zijn voor iets of iemand. Je wilt weer iets behalen ( over je verdriet en pijnen heenkomen bijvoorbeeld), je hebt een mindset die je zelf (opnieuw) weer hebt beslist. Een toekomst weer (leren) zien.

Die emotionele strijd ben je aangegaan. Je denkt in de positieve richting i.p.v. blijven piekeren. Ook dan ben jij zelf die onverwoestbare persoonlijkheid geworden. En je hoeft niet bot, lomp of stom te zijn, nee juist eerlijk tegen jezelf, ja zeggen tegen je eigen diepste emoties en gevoelens. Stap voor stap.

Luisteren naar je eigen diepste waarheden die diep in je zitten. Het leven gebeurt gewoon en al die kleine en grote dingen ZIJN JE LEVEN.

En…….soms is er gewoon een BREAK nodig!

Weer oppakken, opnieuw, opnieuw en weer opnieuw. Niet blijven piekeren. Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Mooie en minder mooie. En altijd doorgaand.

Vraag je eens af?

Hoe vaak komen er personen in je leven voorbij die jou willen helpen? Ze staan niet in de rij achter je, je moet het ECHT gewoon zelf doen. En met behulp van als je dit wil zien.

Piekeren afleren en zo snel mogelijk aan zelfzorg en zelfredzaamheid gaan doen.

Jij bent de directeur van jouw leven! Wat zeg je tegen jezelf, en spreek je dat ook uit? Zoek een reden om door te gaan.

Als jij weet WAAR je het voor doet zal jouw motivatie groeien. Zoek het beste van het beste en stop met piekeren. Jij bent het waard om jezelf te zijn en de wereld te laten zien zoals jij bent.

Ook jij hebt gegarandeerd unieke talenten en gaven om anderen te helpen met iets, wat het ook moge zijn. Met piekeren over wat je niet (meer)hebt bereik je niets. Zoek naar mogelijkheden die je wel hebt. Dat is persoonlijke ontwikkeling ten top.

Een opwindende en enerverende bezigheid die ook jouw piekeren zal doen stoppen! Het verleden kan niet tippen aan je toekomst. Jij beslist!

Vraag GRATIS unieke informatie aan en herstart jouw leven nu.

Ps. Geef anderen ook deze kans en deel dit artikel op Facebook ( Like het natuurlijk), linkedin en Twitter of geef HIER je persoonlijke reactie of stel je persoonlijke vragen.

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?