Powerful Way Of Life – Je goed Voelen – Trendflow

Powerful Way Of Life

Krachtige Manier van Leven. Maak die deuren zelf open!

Hoe ga je je goed voelen?

Geef jezelf eens toestemming om ‘lui’ te zijn. Geef jezelf eens toestemming om werkelijk de tijd te ‘mogen’ nemen om helemaal in je diepste zelf te duiken. Niet een dag, maar voortaan elke dag!

Lui zijn heeft voor de meeste mensen een heel onplezierige ondertoon, bijklank. Wij zijn over het algemeen opgevoed om vooral hard en veel te werken. ‘Hoe meer je doet hoe een beter mens je bent’.

Maar…………..dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

Powerful way of life betekent leren voelen en handelen naar wat jij werkelijk wilt.

Powerful way of life betekent niets anders dan krachtige, schone en zuivere intenties de wereld ‘insturen’ voor jezelf en anderen.

Je kunt namelijk nooit geven aan een ander wat je zelf niet in eerste instantie voelt!

  • Als jij je ‘arm’ voelt, ook al heb je voldoende geld en middelen, zul je ‘arm voelen’ de wereld inzenden en vervolgens meer ‘arm voelen’ blijven ervaren. Je spreekt en doet vanuit je arm voelen.
  • Als jij je ‘eenzaam’ voelt, ook al ben je misschien niet alleen, zul je ‘eenzaam voelen’ de wereld inzenden en vervolgens je eenzaam blijven voelen. Je spreekt en doet vanuit eenzaam voelen.
  • Als je je ‘boos en gefrustreerd’ voelt, ook al zou je kunnen werken aan deze eigen emoties, zul je ‘boos en gefrustreerdheid’ de wereld in blijven zenden en vervolgens deze gevoelens houden of verergerd zien. Je laat je boosheid en gefrustreerdheid overal zien en horen.

Het reikt allemaal veel verder dan wat we denken……..

De reden natuurlijk dat als jij een powerful way of life wil hebben, zal moeten leren om anders gaan te doen dan wat je gewend bent te doen. Anders blijf je namelijk dezelfde resultaten hebben. En dit begint bij;

Jouw eigen persoonlijke intenties bewuster te worden.

Door het lezen van onze artikelen, het volgen van ons programma ‘Trendflow Powerful Way Of Life’, of het life bezoeken van onze seminars, hebben we als het ware een relatie met elkaar gekregen.

We staan ‘in verbinding’ met elkaar met de bedoeling om vast te kunnen houden aan een positieve en krachtige levenswijze, elke keer opnieuw.

Een powerful way of life is je elke dag herinneren wie je werkelijk bent en toepassen wat jij voor ogen hebt, hoe het leven te leiden zoals jij dat wenst.

Is dat mogelijk? Ja dat is mogelijk.

Een ‘powerful way of life’ leven is een krachtige manier van leven. Je zult merken dat je gevoel elke dag sterker en beter voelt. Herinner jezelf wat jouw positieve intenties zijn. Wat wil jij bereiken en waar wil jij het voor doen? Lui zijn wil niet zeggen dat je helemaal niets hoeft te doen.

Het betekent juist om; in alle rust en kalmte bewust naar jezelf te gaan, naar je eigen wensen en verlangens.

Jij kan dit ook leren, je voelt dan;

Support, assistentie, leiding, inspiratie, hulp, plezier, liefde, stimulans, groei en ontwikkeling, energie………..FLOW……..elke dag opnieuw.

Vergeet niet jouw intentie; waarom zou jij dit willen?

Trendflow powerful way of life wil jou daar graag informatie/educatie over geven, daar waar jij in wil groeien.

Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, samen groeien naar een steeds beter leven, voor iedereen!

Hier kan je Gratis Rapporten aanvragen om direct te starten met jouw nieuwe leven.

Deel dit bericht, door hieronder op de deelknopjes te drukken, als jij denkt anderen hiermee van dienst te zijn.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?