Emoties Hanteren – Stress Wijzer Gebruiken

Een persoon waarbij zijn hele innerlijk overhoop ligt is niet in staat  het leven waardig het hoofd te bieden. Zijn emoties hanteren is het eerste wat deze mens mag leren.

Emoties hanteren, grijp kansen wanneer deze zich voordoen.

emoties hanteren

Je krijgt niet altijd de kans om te leren hoe jij goed met je emoties kan leren omgaan. Vaker krijg je te horen:

–          dat je je niet zo druk moet maken

–          dat het allemaal aan jou ligt

–          dat je je niet zo aan moet stellen

–          dat je boosheid onterecht was

–          dat jij veel te snel geraakt bent, en ga zo maar door.

Gevoelens en emoties hanteren lukt gewoon niet altijd, en het is ook niet de bedoeling ze te onderdrukken, maar te doorleven en weer door te gaan.

Van jouw gevoelens en emoties kun je behoorlijke last hebben en ze kunnen letterlijk je hele leven verzieken. Sterker nog, als jij niet leert hoe jij emoties hanteren kunt, loop je het risico ziek te worden, chronische klachten en kwalen te ontwikkelen.

Een goede reden om kansen voor “genezing” aan te grijpen wanneer ze zich voordoen, het kan lang duren voordat het weer zover is.

Emoties hanteren betekent beslissingen nemen.

Alle veldslagen in het leven zijn ervoor om jou iets te leren, ook die je verliest. Maar tegelijkertijd hoef jij niet toe te staan dat je in dezelfde fouten vervalt. Jij hebt elke minuut van de dag de vrije keuze om er zelf iets aan te (leren) veranderen.

Emoties hanteren is leren omgaan met jezelf, met wie jij in wezen bent. Jij hebt het recht om naar je eigen maatstaven te leven,  niet naar het leven van anderen want anderen zijn anders dan jij. Jij bent jij met jouw eigen unieke talenten en gaven en jij dient jouw leven te leven.

Jouw emoties hanteren is kiezen met moed, en eigen grenzen overschrijden. Nieuwe wegen bewandelen met een goed humeur en openstaande deuren doorgaan.

Emoties hanteren door wegwijzers te volgen en te ervaren wat het met jou doet.

Zelf ervaren, zelf voelen en de taal spreken die iedereen begrijpt. De geestdrift. Geestdriftig en enthousiast zijn als je weet wat jij wilt. Je eigen emoties hanteren. Als jij met hart en ziel betrokken bent met iets waar jij in gelooft, gaat het je lukken ook, gegarandeerd.

Bovendien ga je dat uitstralen en dat pikken mensen op. Emoties hanteren is greep voelen op jouw leven en in relaties, en dat voelt goed. De juiste stress wijzer gebruiken is lezen wat er op papier is gezet. Educatie is de suiker in de pudding  ook als het om jouw emoties hanteren gaat.

Als jij het gevoel hebt dat je jouw emoties hanteren wilt, ECHTE greep wilt voelen over jouw leven, dan kun je HIER METEEN unieke en levensveranderende informatie over aanvragen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, vergeet niet te LikenLinkedin of Twitter geef jij anderen ook deze bijzondere kans!

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?