Overspannenheid Door Relatieproblemen – Wat Te Doen

Overspannenheid door relatieproblemen berust vaak op miscommunicatie.

overspannenheid door relatieproblemen

 

Relatieproblemen hebben bijna altijd te maken met miscommunicatie. Stress klachten, verschijnselen burnout, overspannen symptomen, extreme hooggevoeligheid en depressies hebben altijd een grondslag in bepaalde relaties waar de communicatie niet goed verloopt.

Het kunnen allerlei relaties zijn op het gebied van:

–          Partners, man-vrouw, vriend-vriendin, vriend(in)-vriend(in).

–          Ouder-kind, kind-ouder.

–          Werkgever – werknemer, andersom.

–          Collegae.

–          Buren.

–          Vriendschappen.

–          Families.

–          Verenigingen enz. enz.

Overal kan overspannenheid door relatieproblemen zich voordoen en zijn de overspannen symptomen het gevolg van miscommuniceren. We begrijpen elkaar niet meer en staan er wellicht ook niet voldoende voor open dan.

Het zou vandaag de dag weer eens mooi van toepassing kunnen zijn, als we weer een ECHT begonnen te praten met elkaar. ECHT bedoel ik dan ook.

Overspannenheid door relatieproblemen oplossen door weer gaan te praten. Eerst met jezelf.

Het krijgen van goede educatie over hoe te communiceren zou een belangrijke hulpbron kunnen zijn voor je overspannen symptomen. Inzicht in, is een goede oplossing. Als iemand zelf begrijpt waarom hij of zij doet zoals hij/zij doet, en wat er eventueel veranderd kan worden, kan er veel leed voorkomen worden.

Intelligentie heeft niets te maken met goed kunnen leren. Vroeger dacht men dat wel. Je kan heel intelligent zijn, omdat je emotioneel intelligent bent. Je kan een wetenschapper zijn, universitair opgeleid, met een heel hoog IQ ( intelligentie quotiënt), als je niet een beetje emotioneel intelligent bent, kan je heel veel last hebben van overspannen symptomen. Gewoon om het simpele feit dat je niet weet hoe en wat, of hoe met je eigen emoties om te gaan. Niet van een ander of met die van jezelf.

Openstaan voor goede communicatie is een must. Overspannenheid door relatieproblemen kan aangepakt worden door de juiste EDUCATIE.

Besluiten om er naar te willen kijken en ook open te staan voor nieuwe informatie, is de oplossing om overspannen klachten definitief achter je te kunnen laten. Inzicht in, is hier een heel essentieel element. Als je niet weet waarom en hoe, zal er niets veranderen. Als je wel weet hoe het werkt kan er pas iets veranderen.

 

Als je serieus van plan bent om iets te willen doen aan jouw overspannenheid door relatieproblemen en je wilt inzicht in, dan kun je HIER nu GRATIS rapporten aanvragen waar tips en nieuwe vaardigheden in staan om direct zelf te beginnen. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd. Het ouwe kan het volgende zijn.

Ps. Je mag dit bericht gerust delen door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken. Meer lezen kan HIER. Jouw ervaringen delen of andermans ervaringen lezen kan op het FORUM.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?