Levensstijlen Zorgen Voor Stress Klachten – Wat Te Doen

Levensstijlen Zorgen Voor Stress Klachten, Drukke Leefstijl Vooral Problematisch.

levensstijlen zorgen voor stress klachten 

Om het leven zo lang mogelijk te behouden, moet je gezonde levensstijlen leven. Iedereen weet dat. Hoe leg je dat aan?………………….

Je weet ook dat er, om zolang mogelijk gezond te blijven en zonder stress klachten, een aantal ‘gezonde levensstijlen’ zijn.  Sommige van die levensstijlen zijn gewoon “in je gebakken”, net als bij de apen en de konijnen. Bepaalde levensstijlen zorgen voor stress klachten, dat moge duidelijk zijn.

De steeds drukker wordende en helemaal volgepropte dag, maakt dat we meegaan in deze stroom van ontwikkelingen. Vaak onbewust doen we er gewoon aan mee.  We zijn er ingerold, we laten ons erin rollen. Hoeveel impact het op ons persoonlijk heeft zijn we eigenlijk wat vergeten. Daar mogen we meer naar terug; naar wat we zelf voelen en ervaren. Hoe voelt iets voor ons persoonlijk. Onze persoonlijke levenstijlen zorgen voor stress klachten.

Levensstijlen leren we al op jonge leeftijd.

Je hebt een nichtje te logeren en bij aankomst zegt ze: “ tante je hoeft niet te koken hoor, en worteltjes en tomaat hoeft ook niet, een hamburger en patat vind ik zooooo lekker en het is voor jou ook zo gemakkelijk, ennu…… gezellig hè als ik ook tot 10 uur opblijf?”

Waar blijf je dan?

Je wilt toch graag die leuke tante zijn voor je nichtje. Natuurlijk doe we “mee” met de “hipes” van vandaag. De verschillende levensstijlen hebben we allemaal geleerd en leren we ook weer gewoon door. Vroeger aten we patat als er iemand jarig was of misschien helemaal nooit. Hoeveel keer eten we nu “ongezond”?

Eerlijke Leefstijl test doen, voor jezelf.

Levensstijlen zorgen voor stress klachten, ook bij jou.

Als we een gezonde leefstijl test  zouden doen hoe komen we er dan vanaf? Echt, door onze huidige levenswijze, onze drukke leefwijze die daar nog bijkomt, riskeren we stress klachten maar daarbij riskeren we nog ergere kwalen zoals hart- en vaatziekten. We weten het echt wel. Maar wat doe je er mee…….neem jij genoeg verantwoording, voor jezelf?

De levensstijlen van de meeste mensen zijn dusdanig, dat gezondheidsproblemen erger worden en zullen worden. Een reden te meer om er iets aan te gaan doen. Het is hetzelfde als met een bacterie, we hebben er nog nooit een met het blote oog gezien maar we weten wel dat ze er zijn. En ook hier vergeten wij niet om er rekening mee te houden, toch?

Gebrek aan vitaminen, die we ook niet zien, betekent (stress) klachten krijgen, en ziek worden. Levensstijlen vragen, als je zo gezond mogelijk wil blijven tenminste, om basisregels. En… weet je de “regels” om een gezonde levenswijze te bewandelen? Levensstijlen zorgen voor stress klachten, wat aan de basis ligt van vele andere ziekten en kwalen.

Of nog beter, als je al (stress) klachten hebt weet je dan welke “regels” je zou kunnen leven om weer gezond te worden?

Als jij het gevoel hebt dat jouw (stress) klachten of jouw gezondheid te wijten is aan jouw levenswijze en je bent serieus op zoek om gezonde denkmanieren en levensstijlen te bekijken, dan kun je NU HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die jou tips, tools en technieken aanreiken om direct al dichter bij jezelf te komen.

Persoonlijke Ontwikkeling is leuk en interessant en je wordt er enthousiast van omdat je gaat voelen dat het werkt!

Deel het en vertel het aan je vrienden door hieronder simpelweg op de deelknopjes te drukken.

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 

Log in with your credentials

Forgot your details?