Last Van Stress – Leer Goed Met Jezelf Omgaan

Ontdek de echte gezondheidszorg en leer goed met jezelf omgaan. Jouw emoties en gevoelens vertellen jou hoe het er voor staat. Last van stress betekent dat je niet goed weet hoe om te gaan met je eigen ik.

Last van stress, burnout, overspannenheid, depressies; ga in eerste instantie eens echt terug naar jezelf.

last van stress

last van stress

Wat voel jij precies? Opgehoopte stress is een voedingsbodem voor allerlei klachten en kwalen. Heel waarschijnlijk heb jij al langer gefocust op je problemen, op het aanpakken en/of veranderen daarvan en zeker op de oorzaken van je last van stress.

Je kunt je wel langer blijven richten op je last van stress, je zorgen en je kwalen maar wat je beter kunt doen is je richten op hoe jij het dan wel wil hebben.

Op de echte gezondheidszorg voor jou. Hoe zou jij je willen voelen? Heb je hier al eens serieus over gedacht?

Last van stress blijven houden of ga je nu het roer radicaal omgooien.

Als jij last van stress hebt, een probleem dus, heb je ook een andere wens. Anders had je het probleem namelijk niet. Je wilt er vanaf. Toch?

Weet je, vaak heb je, onbewust zelfs, dat wat jij wenste voor jezelf al naar de achtergrond geschoven. Je bent bezig met andere dingen, andere mensen en voor jezelf laat het een beetje beslommeren. Je denkt dat het toch niet meer te verhelpen is. Last van stress is echt te verhelpen, door jezelf, op een eenvoudige, heldere en duidelijke manier.

Als jij nu bewust bezig gaat met hoe jij het wenst voor jezelf:

–          hoe het voor je zou voelen als jouw last van stress helemaal weg is

–          wat zou je horen

–          wat zou je zien

–          wat zou je allemaal doen,

en je blijft je hierop focussen, hoe jij het wil hebben dus, dan kan het niet anders dat jouw last van stress verdwijnt. “Energy flows, where attention goes”.

Het menselijke onbewuste zelfgenezende vermogen kan ook jouw last van stress snel doen wegnemen.

Je eigen onbewuste krachten (leren) gebruiken kan jouw leven enorm doen veranderen. Zelf jouw last van stress aanpakken geeft je een enorm gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dat is waar jij naar op zoek bent als je last van stress hebt. Jouw eigenwaarde voelen. Jij bent iemand, die veel meer ‘in huis’ heeft dan wat jij nu voelt. Dat mag jij gaan herontdekken, dan verdwijnt jouw stress en onrust, angst, pijn en verdriet.

Zelfredzaamheid en zelfzorg zal steeds meer geïntegreerd worden in de huidige samenleving. Last van stress of greep op je eigen leven en jouw gevoelens en in eigen situaties, kan zeker. Vraag HIER GRATIS unieke informatie aan en start er meteen mee.

PS.Meer inspiratie opdoen kan op de FB-pagina (vergeet niet te liken hè) of op ons FORUM. 

Door dit bericht te delen, gewoon op de deelknopjes drukken, krijgen velen de kans om zichzelf te ontdekken.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?