Ongelukkig Voelen – Wat Verandert De Zaak ECHT

Jij zult je nu waarschijnlijk ongelukkig voelen. Het is jouw gevoel wat je nu bij dit artikel stil doet staan. Het is jouw persoonlijke betekenis……er is een reden….en…. er is nu voor jou een mogelijkheid om verder te groeien en jouw eigen diepste gevoelens te (leren) respecteren. Ze zijn van jou en zijn er niet voor niets.

Ongelukkig voelen komt door het negeren van jouw persoonlijke emoties en gevoelens.

ongelukkig voelen

Jij erkent jezelf niet genoeg. Het feit dat jij niet genoeg naar jouw eigen ervaringen luistert, leidt er toe dat jij steeds opnieuw ervaringen krijgt van je ongelukkig voelen. Steeds weer opnieuw.

Niemand kan echter jou dwingen om te luisteren naar jouw binnenste. Jij hebt daarvoor een keuzemogelijkheid oftewel een vrije wil gekregen. Je kunt kiezen en vol houden van het negeren van die boodschappen, dat klopt.

Toch weet ik dat jij blijft vragen om antwoorden, want jij blijft je maar ongelukkig voelen.

Hoe komt het nu dat jij jezelf nog steeds niet echt serieus neemt. Je voelt je ondergeschikt, niet belangrijk genoeg, afgescheiden, anders dan anderen, niet serieus gezien en gewaardeerd misschien?

Alles wat je tot nu toe hebt geloofd en ondernomen heeft je gebracht naar wie jij nu bent. Je zit dit artikel nu te lezen en ongelukkig voelen spreekt je schijnbaar aan, want je leest nog steeds door.

Is het nu dan niet de hoogste tijd geworden om het anders aan gaan te pakken en te gaan luisteren naar jouw echte diepste gevoelens. Naar jouw hoogste persoonlijke gedachten. Jij weet diep van binnen wat jij mag doen.

Innerlijke individuele ervaringen, daar gaat het om als jij je goed wil voelen. Maak het in eerste instantie jezelf naar de zin. DURF TE ZIJN ZOALS JIJ BENT! En niet zoals anderen jou graag willen zien.

Zeg wat jij te zeggen hebt en deel wat jij te delen hebt en niet wat je HOORT te zeggen of delen MOET.

Om deze moed te hebben en om dat vol te kunnen houden is soms de juiste EDUCATIE nodig om hierbij te kunnen blijven. Je bent soms even “de weg kwijt” en weer “weg bij jezelf” en je ongelukkig voelen steekt de kop weer op.

Weet dat het nodig is om toch weer voor 100% terug te gaan naar je eigen wezen. Dat is essentieel om je goed te kunnen en blijven voelen.  Bezig zijn met gezond denken, HOE het goede in het leven bewerkstelligen is belangrijker dan de manier waarop het gebeurt.

Je ongelukkig voelen zelf ombuigen naar een leven vol geluk en welzijn, hoe doe je dat precies?

Jouw persoonlijke gedachten, jouw persoonlijke daden, zijn altijd gebaseerd op 2 dingen. Vanuit liefde of vanuit angst. Het zijn altijd afgeleide gedachten of daden vanuit liefde of angst.

Jouw ongelukkig voelen komt altijd voort uit angst(gedachten).

Als jij weet wie jij bent, denkt en handelt vanuit liefde, kan het niet anders dan dat zal uitbreiden. En dat geneest!

Jij weet diep van binnen, jij voelt diep van binnen naar wie je wel wil luisteren en naar wie niet, waar je wel van wil leren en van wie niet.

Als jij de juiste educatie toelaat en toepast in jouw leven kan het niet anders als dat jouw leven gaat veranderen. Je ongelukkig voelen verdwijnt en maakt plaats voor energie. Je straalt het uit en anderen gaan het zelfs oppikken.

Wie wil jij zijn?

Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN over aan die vol staan met tips, tools en vaardigheden om er direct al mee te beginnen.

Op jouw welbevinden!

PS. Meer lezen op Facebook , en deel dit bericht zoveel mogelijk door hieronder op de deelknoppen te drukken.

 

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?