Hooggevoelig Wezen – Maak Van Een Last Een Kracht

Hooggevoelig wezen is vaak een last als je niet goed weet hoe er mee om te gaan. Jouw gevoel van “het nooit begrepen zijn” is jouw grootste frustratie. Als jij van jouw klachten af wil komen dan zal je moeten leren ontdekken wie jij in wezen bent.

Hooggevoelig wezen betekent “anders” zijn dan het gros van de mensen.

hooggevoelig wezen

Echte hooggevoeligen voelen zich vaak “anders”. 15 tot 20% van de mensen is hoog sensitief momenteel. Een andere benaming daarvoor is High Sensitive Person, de zogenaamde HSP-ers.

Wat jij mag leren als je “verlost” wilt worden van al je klachten: je eigen identiteit leren kennen. Jij hebt met jouw unieke talenten een ander iets te bieden. Jij hebt een grote meerwaarde voor iets of iemand.

De grootste valkuil van een hoog gevoelig mens is dat hij zichzelf constant weggeeft. Meestal gratis en voor niets. Een hooggevoelig persoon kent vaak diep van binnen zijn waarde wel maar weet niet goed om te zetten hoe het voor zichzelf en anderen het beste kan werken.

Oorzaken van hooggevoelig wezen zijn.

Er kunnen vele redenen, oorzaken, zijn voor jouw hooggevoeligheid. Je kan als baby jouw gevoelige natuur versterkt hebben gekregen door allerlei omgevingsfactoren.

Je opvoeders waren misschien ook gevoelige mensen die niet goed wisten hoe er mee om te gaan. En je aanleg hiervoor was er bij je geboorte natuurlijk al. Heel vaak ontstaan er wel bepaalde overlevingsmechanismen om jezelf “staande” te houden met deze moeilijke eigenschap. Jij hebt voor jezelf een bepaald gedrag neergezet om jezelf zoveel mogelijk te beschermen en te redden.

Uiteindelijk blijft jouw lichaam, jouw systeem, signalen afgeven dat je nog steeds niet op het juiste spoor voor jou zit. Jouw spoor. Het is uiteindelijk voor ieder, en zeker een hooggevoelig wezen, de taak om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. En daar iets mee te gaan doen.

Hooggevoelig wezen zijn en een ontdekkingsreis naar jezelf  gaan doen, zal uiteindelijk je “redding” zijn.

Een ontdekkingsreis om jezelf gaan te ontdekken kan een geweldig enerverend en boeiend proces zijn. Eindelijk ga jij jezelf vinden en ga je het gevoel krijgen dat je thuis komt. Je voelt je eindelijk begrepen en stap voor stap groei jij verder naar jezelf en wat jij te bieden hebt.

De wereld van vandaag vraagt zelfs om hooggevoelig wezen te zijn. Te horen, te zien en te voelen wat er ECHT nodig is in de wereld.

Als jij meer wilt weten over HOE om te gaan met hooggevoelig wezen zijn, of met de klachten die het met zich meebrengt, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen.Deze staan vol informatie waar je direct iets aan hebt.

PS. Je mag dit bericht gerust delen met FACEBOOK-, LINKEDIN– OF TWITTER VRIENDEN, misschien hebben zij hier iets aan.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?