Geestelijke Pijn Verlichten – Ontdek Hoe

Ik las eens ergens: ‘Leef alsof je voor een tweede maal leeft, en alsof je op het punt staat dezelfde fout te begaan die je in je eerste leven beging’. Deze zin zegt voor mij dat er een verleden tijd is en dat vervolgens dat verleden veranderd kan worden.

Geestelijke Pijn verlichten kan door de prikkeling van voorgaande alinea serieus te nemen.

geestelijke pijn

 

 

 

 

Waar niets anders staat dan dat jij een keuze hebt om je gemaakte “fouten” te herzien. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen welbevinden, ongeacht de situaties waarin men verzeild kan geraken.

Niemand hoeft jou een oordeel op te dringen aangezien de “waarheid” zichzelf wel opdringt. Je gaat het namelijk voelen in je eigen lichaam. Iets wat niet goed is verwerkt gaat zich ophopen in je lichaam. De reden van dit schrijven is dan ook meer om het gezichtsveld van mensen te verruimen om zodoende lichamelijke en geestelijke pijn te kunnen verlichten.

Er zijn vele zoekenden, mensen met stress, burnout, overspannenheid, depressies, en extreme gevoeligheid. Al deze mensen ervaren weinig geluk in hun leven omdat zij lichamelijk en vaak (veel) geestelijke pijn hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer zij geheel zichzelf kunnen zijn, zij meer geluk ervaren dan wanneer zij niet geheel zichzelf zijn, en dat zij ook duidelijk minder lichamelijke en geestelijke pijn zullen hebben.

De wereld veranderd snel en dat houdt ook niet op, het veranderd steeds sneller allemaal.

Pas als je dood gaat houdt het op, voor jou, eerder niet. Voor die tijd is het zoveel mogelijk een kunst om te leven zonder lichamelijke en geestelijke pijn, in deze snelle wereld.

Geluk ervaar je pas als je je kunt aanpassen, als je flexibel kunt zijn, in en met de steeds veranderende situaties. Geluk ervaar je dan door daden van liefde, liefde voor jezelf in eerste instantie wel te verstaan.

Als iemand ‘ECHT aanwezig’ is, in zichzelf, krijgt deze pas de potentiële mogelijkheid verder te ontwikkelen. Door bewust te worden van jezelf en van wat jouw mogelijkheden zijn, ben je in liefde aanwezig. Dan ben je in het echte leven aanwezig zoals bedoeld en resoneer je mee op dit niveau.

Je bent in de positieve flow van wat LEVEN heet, en laat je gevoel van te moeten OVERLEVEN los. Lichamelijke en geestelijke pijn gaat weg. Het gaat zelfs niet om lichamelijke of geestelijke pijn verlichten of vermijden, het gaat dan om het onverbiddelijke en of iemand de zin ervan ziet of begrijpt. Dan verlicht het pas echt.

Een diep (algeheel) ongelukkig gevoel, een ontevreden gevoel is een teken van een gebrek aan aanpassing.

Velen worden regelmatig geconfronteerd met onvermijdelijke situaties. Soms moet men het “lot” onder ogen zien. Toch is het allerbelangrijkste, de houding ten opzichte van dat “lot”. Vooral de geestelijke pijn kan door de houding, ten opzichte van pijn en lijden, veel verminderen en zelfs geheel verdwijnen, en voorgoed.

Angst, wanhoop, pijn,verdriet, boosheid en walging zijn geen stoornissen, het is de geestelijke pijn die men ervaart.

Het is een realiteit voor de persoon en kan als gevoel veranderen door een andere kijk. Ik hoop voor velen, en weet dat al, met mijn programma, een tegenwicht te kunnen zijn, tegen bepaalde ongezonde tendensen in de reguliere “geneeskunde”.

Het lijkt er soms op alsof mensen zich schamen voor hun geestelijke pijn, klachten en kwalen, zorgen en pijn. Toch heeft het allemaal een onvoorwaardelijke betekenis!

Daarom; hoe belangrijk is het om goede educatie te krijgen om lichamelijke en geestelijke pijn kwijt te kunnen raken?

Elk leven is de moeite waard om te ‘bekijken’. Ont-dekken is de ‘bedekking’ wegnemen!

 

Als jij meer wilt weten over lichamelijke en geestelijke pijn verlichten, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen.

Als jij maximale resultaten wil in een relatief korte tijd, kan je HIER meteen naar een uniek en levensveranderend programma en meteen starten.

PS. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, meer lezen kan HIER, of op het FORUM.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?