Werken Vanuit Hooggevoeligheid – Het Nieuwe Werken

Er schuilt een soort van volmaaktheid in de levensprocessen van mensen. Al het bruisende leven van mensen komt voort uit het maken van bepaalde keuzes. Samenredzaamheid komt voort uit zelfredzaamheid en betekent werken vanuit hooggevoeligheid.

Werken vanuit hooggevoeligheid is gewoon doen wat gedaan moet worden!

werken vanuit hooggevoeligheid

Wanneer mensen vanuit een heldere visie en positieve intentie iets neerzetten, dan zal het magnetisme van het project precies dat aantrekken wat daarvoor nodig is. Dit is een natuurwet!

Dat is werken vanuit hooggevoeligheid.

En als iets goed is doe het dan!

Jouw carrière zou ophouden als er geen problemen meer waren. We hebben toch niemand meer iets te doen als alles perfect zou zijn.

We moeten voorkomen dat we allemaal massaal vastlopen. We moeten niet langer zorgen voor maar zorgen dat. Mensgericht!

Er zal een fundamentele omslag moeten komen in denken, doen en handelen op kleine en grote schaal. Er zijn al meerdere doorbraakprojecten.

Vanuit eigen krachten handelen en vooral werken vanuit hooggevoeligheid. Empatisch werken, met echte passie, intimiteit, ECHTE aandacht en bezieling dat doen wat jij wil doen. Dan komt het goed!

Werken vanuit hooggevoeligheid is werken vanuit eigen competenties.

Er is een eenvoudige waarheid:

Als je doet wat je kunt, ben je waard dat je leeft.

Ieder mens heeft waarde, ieder mens geeft en neemt.

Zoek een manier van leven waar menselijke waarden de boventoon voeren. Niet langer zorgen voor maar zorgen dat. Samenredzaamheid vanuit zelfredzaamheid is de vernieuwende dynamiek en is werken vanuit hooggevoeligheid.

Hoe kunnen we voorkomen dat we massaal vastlopen?

Door de behoeften van mensen centraal te stellen. Door aandacht te geven en luisteren en horen wat er ECHT nodig is. Machtswisselingen ontstaan door zelf de macht in handen te nemen. Mensen zouden meer gebruik moeten maken van wat er gewoon is!

Je kunt jouw wereld verrijken met steeds weer nieuwe manieren om naar de wereld te kijken. Nieuwe visies op een nieuwe werkelijkheid. Jij bepaalt zelf wat het leven waard is.

Denk eens even na over de bronnen van jouw welbevinden, waar jij jouw geluk aan ontleent. Weet je het is belangrijker dat je je gezond en gelukkig VOELT dan dat je het bent. Blijf bij jezelf en niet wat een ander ervan vindt.

Werken vanuit hooggevoeligheid is de wereld kunnen vertellen wie jij bent en wat jij gelooft, zonder toe te geven of te aarzelen. Dan ben je gelukkig met jezelf. Het leven zal voor jou van start gaan wanneer jij ervoor kiest.

WIE WIL JIJ ZIJN is werken vanuit hooggevoeligheid.

Alleen tonen wat jij weet en dat collectief doen.

Ook jij bent goedheid, medeleven, begrip, vrede, vreugde, licht, vergiffenis, kracht, moed, trooster, genezer, leraar, wijsheid, hoogste waarheid….ook jij bent dit.

Mensen willen niet dat hun structuur eindigt daarom vallen ze aan en houden ze tegen. Elke aanval is een roep om hulp. Kies steeds opnieuw en schep een nieuwe realiteit! Handel op eigen gezag!Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan als jij dit wilt leren.

 

Wil jij het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga rechtstreeks naar het unieke en levensveranderende programma en start gewoon meteen!

Ook op Facebook , Facebook-groep, of op het forum, kan je meer lezen, vragen stellen of reageren vanuit jouw beleving.

Ps. Delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

 

12 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?