Gevoel Van Uitputting – Er Is Hoop

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Wie kent deze uitspraak niet? Een gevoel van uitputting is eigenlijk een cadeautje wat je nu krijgt. Jij krijgt nu de kans om ‘die redding’ ook aan te nemen. Soms is dit gevoel nodig………om jou iets in te laten zien.

gevoel van uitputting

‘Oplossingen’ voor een gevoel van uitputting zijn te vinden in de traditionele wijsheid van de mensheid.

De grootste hulpbron nu is ‘onderwijs’. De meest voor de hand liggende feiten worden het gemakkelijkste vergeten. Een gevoel van uitputting hebben betekent nu voor jou dat materiële welvaart nooit genoegdoening zal geven voor een innerlijke onvrede.

Alle mensen hebben een eigenwaarde gevoel en kwetsingen tasten dit gevoel aan.

Eerder ‘opgedane kwetsingen’ zijn vaak oorzaak van gevoel van uitputting.

Stress, burnout, depressie, overspannenheid, hooggevoeligheid klachten, hebben allemaal een oorsprong in de vroeger ‘opgedane’ kwetsingen. We mogen het onze opvoeders niet kwalijk nemen, ook zij zijn slachtoffers van slachtoffers.

Als er een gevoel van crisis is, een gevoel van uitputting, is er maar een vraag waarover je zou kunnen gaan denken: wil ik nu een verandering van mijn gevoelens, een doorbraak bewerkstelligen, of wil ik nog verder ‘afdwalen’.

Jouw eigen genezende vermogen aanspreken om een goed gevoel te bewerkstelligen.

Ieder mens heeft een eigen genezend vermogen, wat diep van binnen bij iedereen gewoon aanwezig is. Je kunt daar ook zelf een beroep op doen, mits jij dat wil natuurlijk.

Een gevoel van uitputting hebben betekent dat je nu werkelijk aan de slag mag. Weet ……dat er altijd mensen zijn die jou bij dit (levens)proces willen helpen. Zoek en jij zult vinden, je kent deze uitspraak ongetwijfeld.

Een verandering van je gevoelens is mogelijk als je je eigen ‘natuur’ volgt of leert volgen.

De moderne mens voelt zichzelf niet meer als een deel van de natuur maar als een kracht daarbuiten, die de natuur (inclusief die van zichzelf) wil beheersen en overwinnen.

Een gevoel van uitputting krijg je omdat men daar steeds mee bezig is.

Als dit ‘gezichtsveld’ bij jou ‘binnenkomt’, kan er pas ECHT iets veranderen.

Spreken over een toekomstig geluksgevoel heeft alleen zin als het leidt tot actie, nu.

Jij mag jouw gevoel van uitputting leren begrijpen nu, en een voor jouw nieuwe levensvisie ontwikkelen, die gericht is op JE GOED VOELEN.

Hoe kan jij plezier hebben in de dag, in je werk, met je mensen om je heen waar je van houdt. Dat is waar jouw denken en doen op gericht moet zijn dan. Maar……..het is altijd jouw keuze of je dat wilt of niet natuurlijk.

Deze eindverantwoordelijkheid ligt bij jou en bij niemand anders.

Wij mogen als het ware opnieuw leren hoe in vrede te leven met onszelf, met onze naasten, MET en IN onze eigen natuur.

Een gevoel van uitputting vraagt om geduld, educatie en inzicht. We moeten de kip niet langer van streek laten zijn of hem te slachten.

Waarom; omdat de kip, ook voor jou, gouden eieren zal leggen, als jij ‘open staat’ voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wetenschappelijke rationaliteit en technische bekwaamheid alleen brengt ons niet het goede gevoel waar we allemaal naar op zoek zijn.

Hebzucht, woeker en goden vereren, geeft ons een gevoel van uitputting. Het ‘daglicht zien’ zit verborgen in heel andere dingen, dat is wat velen opnieuw mogen leren.

Het begrip ‘genoeg hebben’ zit verpakt in ‘je goed voelen’.

Als jij serieus meer wilt weten over hoe een gevoel van uitputting te vervangen is door een goed gevoel hebben, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou direct verder helpen.

Wil jij snelle resultaten en meteen het maximale aan educatie, GA dan direct naar het programma.

Ps. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum en delen van dit bericht kan door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken. Jij geeft anderen hiermee ook deze mooie kans!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?