Vermoeidheid En Pijnen – Tijd Voor Zelfzorg

Lijders aan vermoeidheid en pijnen oftewel symptomen burnout, geven niet een duidelijk omlijnd en specifiek stel symptomen te zien. Vage klachten en totaal geen energie meer hebbend, doet mensen neerleggen. Het is nu tijd voor ECHTE zelfzorg.

 

Vermoeidheid en pijnen, welke remedie is het beste?

vermoeidheid en pijnen

Elke richting of therapie beweert de beste te zijn, de meest effectieve te zijn. Maar…….er schuilt hier een adder onder het gras! Steeds weer opnieuw constateren onderzoekers van de verschillende gevestigde therapieën dat de nieuwe therapieën het beter doen dan de oude!

 

Hoe komt dat nu?  Heel simpel.

 

Vermoeidheid en pijnen, een klacht van een persoon zelf, en de beste therapie daarvoor is er een die een nieuwe vorm brengt. Want deze mensen, die een nieuwe vorm brengen, zijn heel gedreven bezig. Zij moeten als het ware “hun school” nog “bewijzen”, en zichzelf waarmaken.

 

Zij doen extra hun best en geven veel meer aandacht, warmte en liefde.

 

Zelfzorg is de nieuwe vorm van therapie van vandaag, en vooral voor de vermoeidheid en pijnen die deze snelle tijd met zich meebrengt.

 

De vonk zal op de cliënt overslaan als deze ECHT voelt dat er ECHTE aandacht is voor hem of haar.

 

Vermoeidheid en pijnen oplossen door revolutionaire en veelbelovende “nieuwe therapie”.

 

De laatste jaren wint meer en meer de opvatting, dat zelfs geen enkele vorm van therapie universeel werkt. Model X werkt voor vermoeidheid en pijnen bij persoon A, maar bij persoon B werkt model X helemaal niet. Hoe komt dat nu?

 

Omdat ook de therapeut van belang is. Deze moet “passen”  bij de cliënt. Vermoeidheid en pijnen kunnen opgelost worden door ECHTE  ZELFZORG en ZELFREDZAAMHEID.

 

Wees nu verstandig en steek de hand in eigen boezem.

 

Vermoeidheid en pijnen lossen alleen op als iemand het ECHT zelf ook wil.

 

Veel therapieën gaan uit van een bepaald ideaal, waaraan de mens zou moeten voldoen. Het uitdragen is leuk maar wat wil iemand eigenlijk zelf? Wil deze mens wel van de vermoeidheid en pijnen af? Wil deze persoon wel eigen verantwoordelijkheid nemen?

 

Als u van uzelf weet dat u verantwoording wil dragen voor eigen welbevinden, en informatie wilt over HOE vermoeidheid en pijnen te verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen, dan kunt u hier GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met informatie om er direct mee te beginnen.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Door dit bericht te delen met Facebook-, Linkedin– of Twittervrienden geeft u hen een enorme kans!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?