Stress Klachten Waarom? – Wie Ben Jij Die Ze Heeft

Stress Klachten Waarom? Omdat Jij Verwijderd Bent Van Jezelf.

stress klachten waarom

Jaren, jaren en nog eens jaren, zelfs een heel mensenleven kunnen mensen last hebben van stress klachten. Ze weten niet hoe het komt en waarom zij toch altijd maar weer “een last ervaren”. Stress klachten, waarom?

Symptomen stress, verschijnselen burnout, overspannen symptomen en zelfs depressies, extreme hooggevoeligheid en niet weten hoe daarmee om te gaan, kunnen ontstaan omdat je niet goed bij jezelf bent. Bij jouw eigen gevoel, wat en hoe jij denkt en doet, waarom jij doe doet zoals jij doet en hoe je het wil hebben.

Weg zijn van jezelf kan een aangeleerd patroon zijn geworden en je weet dus ook niet goed meer HOE het voelt om jezelf te zijn.

Je kan en mag er eigenlijk ook niet zomaar iemand de schuld van geven, want ook die ander zit of zat in een dergelijk patroon misschien. Wat heel essentieel is; te leren wat jij voelt in een bepaalde situatie. Jouw gevoelens (weer opnieuw) leren kennen.

Stress klachten waarom? Het zijn gevoelens die jou nu iets willen zeggen, luister er naar.

Stress klachten zijn gevoelens die van jou zijn. Het zijn geen fijne gevoelens maar ze zijn wel signalen van je lichaam die jou iets willen vertellen. Meestal, als je last ervaart, stress klachten zijn er weer, zou je er eens ECHT bij stil kunnen staan.

Hee…..wat voel ik nu?

Wanneer, waar, en in welke situatie ervaar en voel ik deze stress klachten.

Ben je  – zenuwachtig, – gespannen, – angstig, – gejaagd of heb je buikpijn, keelpijn, schouderpijn of nog iets anders?

Als dit soort signalen je lastig komen vallen, zou je je af kunnen vragen of je wel op de goede plek bent of bent geweest. Niet natuurlijk als het een keertje voorkomt maar als het je op begint te vallen dat je een lichtelijke last ervaart in bepaalde situaties…………………..

Als dat het geval is, willen jouw hedendaagse stress klachten je juist behoeden voor ergere kwalen, klachten of chronische ziekten. Bedank je lichaam maar dat het je aangeeft! Je hoeft je dan niet langer meer af te vragen; stress klachten waarom toch.

Stress klachten waarom vraagt jou nu om jezelf meer gaan te waarderen.

Jij bent je eigenwaarde helemaal waard. Niemand anders kan dat voor je doen. Als jij jezelf eens wat meer serieus gaat nemen in wat je voelt, gaat het leven jou ook serieuzer nemen.

 

Als je het gevoel hebt iets te willen doen aan je stress klachten waarom, jij wilt jezelf beter leren kennen, en je weet niet precies HOE dan kun je GRATIS RAPPORTEN aanvragen, waar een heleboel tips en vaardigheden in staan waar je veel aan zult hebben.

Op jouw gezondheid en een stress vrij leven!

PS. Delen van dit bericht kan door op de deelknopjes te drukken, meer lezen kan op deze pagina.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 

Log in with your credentials

Forgot your details?