Emoties Stress En Gezondheidsklachten – Wat Nu

De vele zorgen waar mensen mee behept zijn vandaag de dag maakt dat er steeds meer emoties stress los komen, en veel meer gezondheidsklachten zijn. Nieuwe bruikbare methoden maken het mogelijk dat mensen zichzelf weer gaan zien, om van daaruit weer goed verder te kunnen.

Eigen emoties stress ECHT leren zien en onderzoeken.

emoties stress

Emoties stress en gezondheidsklachten heb je als je je emoties lange tijd onderdrukt of niet echt wilt zien. Herkennen en erkennen dat je angstig, boos of verdrietig ergens van bent, is een normale zaak. Het wegdrukken van je emoties stress, en net doen alsof zij er niet zijn betekent net zoveel als een tijdbom in je lichaam stoppen.

Het kan niet anders of je ”ontploft”  een keer. Bovendien is er een reden waarom jouw emoties stress steeds opspelen. Het zijn signalen aan jou. Zij willen jou iets zeggen. Waarom ben jij boos, angstig, verdrietig of juist heel blij en enthousiast?

Wat willen jou emoties stress jou zeggen, dat is wat jij mag onderzoeken. Een stukje persoonlijke ontwikkeling doen. Assertief leren zijn t.a.v. je eigen gevoelens en emoties, ze zijn van jou.

Jouw emoties stress en jouw gevoelens kunnen je een hele hoop leren als jij ervoor openstaat.

Sta jij open voor nieuwe mogelijkheden en die toe te laten in je leven. Heb jij ergens last van en wil jij dat nu eindelijk opheffen dan is het nu de hoogste tijd om eens nieuwe mogelijkheden te bekijken. Internet biedt je vele kansen hiervoor, maar vaak weet men niet goed waar en hoe te beginnen.

Ook hier weer zijn jouw eigen emoties stress en jouw persoonlijke gevoelens het kompas waar jij op mag (leren) vertrouwen. Vertrouw eens op je eigen gevoel. Waar voel jij je goed bij en welke “stof” doet wat met jou. Waar voel jij dat het je raakt. Komt dit geschrevene een beetje bij jouw zere plek?

Iedere therapeut of hulpverlener kan jou een hoop aanbieden maar jij bepaalt zelf wat bij jou het beste voelt en wat het beste aanslaat. Waar de ene mens geholpen is met sporten en intensief bewegen, is de ander geholpen met bewuste aandacht voor het lichaam en een stukje meditatie, en wat persoonlijke aandacht.

Wat wel heel belangrijk is; de juiste educatie hierover.

Educatie is de suiker in de pudding! Als jij leest over bepaalde methoden, hoe de emoties stress werken of je leest inspirerende teksten waar je inzichten van krijgt, dan kan het zomaar zijn dat die inzichten jou over een hoge drempel heen tillen.

Gevoelens en emoties stress herkennen bij jezelf en van daaruit zelfredzaamheid gaan toepassen.

Als jij weet wie jij in de basis bent, je eigenwaarde weer kent, vol van zelfvertrouwen bent, loopt ook jouw leven weer als een tierelier. Je gaat het uitstralen ook en dat pakken anderen weer op. Zij gaan het zien aan je. Jij bent dan gewoon jezelf. En daar gaat het om.

Als jij meer wilt weten over hoe emoties en gevoelens precies werken en hoe daar goed mee om te gaan, dan kun je HIER GRATIS unieke en levensveranderende informatie over aanvragen waar je meteen al veel aan zult hebben.

PS. Like ons op Facebook.

      Volg ons op Twitter en Linkedin,  en deel ook deze informatie met de wereld!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?