Stress Reguleren – Hoe Stress Op een Goede Manier Aan Te Pakken

 

Er zijn talloze benaderingen, strategieën, vaardigheden en modellen om je eigen stress reguleren aan te leren. Wetenschappelijke onderzoeken leidden tot vaststaande (medische) strategieën maar er zijn natuurlijk nooit geen bewezen resultaten of krijgt men geen gegarandeerd succes. Stress hebben is een individueel gegeven en het voelt voor ieder mens anders. Waar de een perse enige medicatie wil, kiest de ander voor een meer natuurlijke aanpak, of men kiest voor een combinatie.

 

Aan zelfzorg en zelfredzaamheid (je eigen stress reguleren) doen heeft vaak nog het meeste succes.

stress reguleren

 

Allerlei nare gevoelens en klachten van je gezondheid hebben, en niet weten hoe je ze op moet lossen, kan een groot probleem zijn. Je bent al eens naar een dokter geweest, je wil geen medicijnen omdat je weet dat daar de oplossing niet in zit. Maar wat dan wel, want je wilt toch echt meer van de dag genieten, of van je welverdiende weekend, van je kinderen, je familie en van je vrienden.

Je wil LEVEN in plaats van het gevoel alsmaar te hebben van elke dag te moeten OVERLEVEN.

Een verscheidenheid aan informatie vanuit meerdere disciplines en uit alle domeinen uit de hele wereld, kan je vinden op je eigen computer. Maar meestal weet iemand niet goed waar hij/zij het goede moet zoeken, en waar te beginnen. Mensen zien door de bomen het bos niet en weten niet goed wat wel werkt en wat niet.

Zelf mogen en kunnen kiezen uit een samengesteld keuzeprogramma, je eigen stress reguleren in eigen tempo, kan een goede oplossing zijn. Zelf kiezen wat het beste past op dat moment, en waar men zich goed bij voelt, maakt al dat iemand zich aan het bevrijden is van stressklachten. En het gevoel krijgen dat je gehoord, begrepen en gezien wordt, in al zijn facetten, maakt dat iemand ook echt “genezen” kan. Zelf jouw stress reguleren geeft je zelfs een euforisch gevoel.

Mensen creëren voor een groot deel hun eigen situaties zonder dat zij zich daar bewust van zijn. Krijgen zij de goede “stof” onder ogen, waar zij inzichten van krijgen, dan kunnen zij zaken pas anders gaan zien. Stap voor stap bewust worden en uiteindelijk zaken veranderen en zich dus anders, beter gaan voelen.

Hier zit geen “dwang” achter, maar eigen persoonlijke keuzes en dat voelt altijd beter.

 

Voordelen van persoonlijk contact bij zelfzorg programma’s.

 

De unieke combinatie van goede aangeboden stof en eventuele persoonlijke begeleiding, of dat life, per telefoon of email is, maakt dat iemand ECHT kan genezen.

Het gevoel te krijgen dat ook jij een uniek wezen bent met eigen gevoelens en gedragingen, dat je mag zijn zoals je bent, en niet nummertje zoveel op de wachtlijst, doet goed.

Gevoelens, stress, emoties kunnen niet gevangen worden in een modelletje, maar moeten verwerkt worden door middel van een proces. Steeds veranderende situaties en veranderende relaties in het dagelijkse leven maakt dat iedereen zich constant min of meer moet aanpassen. En dat steeds moeten blijven aanpassen juist, geeft soms stress en allerlei klachten en problemen. Je eigen stress reguleren is het weten waar je eigen knopjes zitten waar je ook aan kunt draaien.

Als we er in slagen, om voor onszelf stress reguleren steeds toe te kunnen passen, zijn we enorm rijk. Het gevoel (weer) greep te hebben op jezelf  en op je eigen leven, is een geweldig gevoel.

 

Je eigen stress reguleren is gemakkelijker dan je nu denkt.

 

Weten HOE je het moet doen is niet genoeg. Je moet namelijk de nieuw aangeleerde stof ook toepassen. Doe je dat niet dan heb je dezelfde resultaten als voorheen. Ga je wel de nieuwe dingen toepassen in je leven, zullen er gegarandeerd ook andere, nieuwe, betere resultaten en fijnere gevoelens zijn.

Wij merken dat veel mensen tegen stress en problemen aanlopen waar zij geen raad mee weten. Ook merken we dat veel mensen zoekende zijn naar een goede manier om hun klachten aan te pakken, hun eigen stress reguleren daadwerkelijk serieus willen leren. Er zijn vele verschillende manieren en voor iedereen is een andere manier mogelijk.

Dit is de reden waarom we hebben besloten om een programma te maken waarmee iedereen vooruit kan.

 

Vraag HIER meteen de GRATIS UNIEKE informatie aan, waar u meteen al wat aan hebt.

 

Ps.  Meer lezen kan HIER, en delen van deze unieke informatie kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

1 Comment
  1. floris 6 jaar ago

    Wat doe jullie tegen de stess wat ook echt helpt? Ik lees er momenteel veel over wat mij erg helpt: https://dagennachtrust.nl/stress/

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?