Duizelig En Moe – Hoe Weer Snel Energie

Duizelig En Moe, Licht hoofd, Hyperventilatie, Help Wat Nu?

duizelig en moe

 

 

 

 

Duizelig en moe zijn, een licht hoofd hebben, je maakt je druk, je wordt er angstig van en help wat nu? Je kunt zelfs denken dat je dood gaat. Dit zijn echt allemaal hyperventilatie symptomen en op zich zijn deze klachten niet ernstig. Wel kunnen zij knap lastig zijn, en komen bijna altijd op een moment dat het niet uitkomt.

Ons eigen denken en ons eigen gedrag bepalen voor een groot deel de richting van ons leven. Ook als het gaat om duizelig en moe zijn. Duizelig en moe zijn is een signaal dat we niet helemaal op het juiste spoor, voor jou dan nu in dit geval, zitten. Er naar willen kijken, nieuwe vaardigheden aanleren, onderhouden van die vaardigheden, je denken leren aan te passen aan de wensen die jij hebt, maken het dat je de richting uitgaat die je dus ook wilt.

Duizelig en moe blijven of bewust kiezen voor fit en vol van energie zijn.

Wat wensen wij voor ons zelf. Als we nu weten dat ons denken ons gedrag beïnvloed, wat wensen we dan voor ons zelf. Willen we wel fit zijn, eindelijk van die nare klachten verlost zijn, vol van energie zijn en dat ook nog uitstralen ook ?

Dan zullen we aan moeten nemen dat we daar ook invloed op kunnen hebben. Als ons denken achterblijft op ons lichaam dan riskeren we zelfs dat we duizelig en moe blijven, en zelfs nog erger, erger kwalen ontwikkelen.

We MOETEN echt eerst gezond leren denken.

Op basis van gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie kunnen we ervan uitgaan dat 35% van alle ziektes in Europa betrekking hebben op het brein.

Vraag iemand op een feestje hoe het ermee gaat en je hebt grote kans dat ze zeggen: ik ben vaak wat duizelig en moe maar ik heb het ook zo druk.

Deze cognitieve klachten (zo heten ze)  worden vaak veroorzaakt door het feit dat onze cognitieve vaardigheden niet (meer) goed aansluiten op de omgeving waarin wij verkeren, en de eisen die we vooral aan onszelf stellen. We moeten veel te veel tegelijkertijd doen, aanpassen aan steeds maar nieuwe wetten en regels, reorganisaties, switchen tussen werk en gezin en……………uiteindelijk verliezen we de controle.

Dat is wat duizelig en moe jou dan wil zeggen.

Als jij werkelijk jouw vicieuze cirkel wilt doorbreken, duizelig en moe zijn voorgoed opheffen en daarvoor een fit, energievol en gezond lichaam, dan kun je nu GRATIS informatie aanvragen. Je ontvangt gratis rapporten die vol staan met tips en vaardigheden om dat voor elkaar te krijgen, wat jij voor jezelf wenst.

Wil jij direct snelle resultaten en meteen het maximale er uit halen; GA DAN RECHTSTREEKS naar deze site.

Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?