Lotgenotencontact Hooggevoeligheid En Stress

De wereld schreeuwt om aanpassingen. Op elk niveau en op vele plekken. Werkstress is er bijna overal. Lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress is dan ook een broodnodige zaak. We moeten echt massaal mensen stimuleren tot zelfsturing en zelfontwikkeling, vooral als het gaat om stress-, burnout-, depressie- en overspannenheid preventie.

De witte rook komt uit de schoorsteen! Er is een forum opgestaan lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress.

lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress

Hoe beter iemand leert emoties van zichzelf te begrijpen en te accepteren, hoe beter deze mens greep voelt in zijn leven en in situaties.

Er zijn 3 belangrijke basisbehoeften die we allemaal diep van binnen ergens voelen.

–          We willen onszelf goed voelen.

–          We willen collectief mee doen, met de groep.

–          We willen helpen om van de hedendaagse wereld waarin wij leven, iets moois te maken.

Lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress geeft mogelijkheden om jouw verhaal te delen met de wereld (anoniem), zodat anderen daarvan kunnen leren. Waar tevens te lezen is hoe anderen hier mee omgaan zodat jij daar van kunt leren.

De wijsheid van mensen, ook van diegenen die geen diploma’s hebben, is heel WAARDEVOL.

Het is een ware opgave voor beleidsinstanties, op lokaal en landelijk niveau, om de logische menselijke waarden met sociaal economische belangen tot een goede synthese doen versmelten.

Dan heb ik het nog niet over de blinde vlekken alom aanwezig. Het is bijna een onmogelijke taak zou je zeggen.

Toch is lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress een begin waar we elkaar kunnen “AANSPOREN”, en dus helemaal niet passief hoeven afwachten tot de zaak weer “geregeld” is, maar vast kunnen beginnen met elkaar bemoedigen, ondersteunen en “vinden”.

Zelfredzaamheid, samenredzaamheid geeft mensen weer nieuwe LEVENSZIN, en men vergeet de klachten.

Het heeft weinig zin om alleen en geïsoleerd over je problemen te praten want ze blijven toch komen. Het hele leven is gewoon een continu proces van moeilijke, gemakkelijke, heel moeilijke en heel leuke periodes.

Levenswijsheid bouw je op, leer je, door dingen te “koppelen”.

Kennis opdoen, inzichten verkrijgen, ervaringen doorleven, weer doorgaan; dit lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress forum zou een nieuw soort fundament voor jouw kunnen worden.

Hoe staan we zelf in relatie tot de problemen van deze tijd.

Lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress biedt jou de rode draad tot deze verbinding omdat  de wetenschap niet alleen DE WIJSHEID bezit.

Ik hoop jou te inspireren met dit lotgenotencontact hooggevoeligheid en stress forum en ik hoop dat ook jij gaat nadenken over jouw creatieve leven. Ik hoop dat jij mee gaat plaatsen, jouw waarheden gaat neerleggen, zodat anderen hun reflecties weer kunnen doen.

Ik hoop dat we samen elkaar blijven aansporen en inspireren tot meer onderling begrip, naastenliefde en mededogen. Dat meer mensen ook het gevoel krijgen te LEVEN i.p.v. te OVERLEVEN.

Het gevoel van succes en levensgeluk zit hem vooral in het zoeken en vinden van je eigen weg. Geef zelf zin aan jouw leven.

 

VRAAG HIER GRATIS RAPPORTEN AAN als je meer wilt weten over jezelf vinden en/of HOE zin te geven aan jouw leven.

Meer lezen kan HIER, door hieronder op de deelknopjes te drukken deel je dit bericht, jij geeft hiermee anderen ook deze mooie kans.

GRATIS RAPPORTEN

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?