Drukke Leefwijze – Licht Hoofd – Hoe Nieuwe Veerkracht Opbouwen

Door Drukke Leefwijze Een  Licht Hoofd Gevoel, Wat Nu?

drukke leefwijze

 

 

 

 

Weten wat je niet kunt is belangrijker dan weten wat je wel kunt. Je licht hoofd klachten, hyperventilatie symptomen, zijn nu een duidelijk signaal dat je drukke leefwijze grondig onderzocht moet worden. Je  hebt deze licht hoofd klachten ook  niet voor niets gekregen.

Het is echt zo dat een bepaalde levenswijze verantwoordelijk kan zijn voor deze symptomen stress.

Bijvoorbeeld:

–          Een (te) drukke leefwijze hebben, voor jou.

–          Slechte eet- en drinkgewoonten.

–          Te weinig lichaamsbeweging.

–          Een verstoorde arbeid/rust verhouding.

En dan hebben we het nog niet over allerlei (aangeleerde) gewoontes en het hoe met jouw emoties en gevoelens goed om te gaan.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat een drukke leefwijze voor de meesten onder ons, licht hoofd klachten, hyperventilatie symptomen, stress klachten, en zelfs chronische hyperventilatie kan veroorzaken. En nog maar helemaal niet te praten over allerlei ergere klachten en kwalen.

Drukke leefwijze, stress hantering toepassen.

Je hebt gemerkt, aan je stress klachten die je nu hebt, dat je drukke leefwijze hier toch wel de oorzaak van is. Het enige wat je nu te doen staat is, de wil om eerlijk naar jezelf te zijn en je drukke leefwijze te zien. Jij bepaalt of je een omslag wilt maken naar een fit en stralend, gezond en energiek lichaam.

Soms kost het zelfs helemaal niet veel moeite, en soms is daar een flinke confrontatie voor nodig. Stress hantering, jouw drukke leefwijze onder ogen zien en dan stap voor stap nieuwe strategieën toepassen die ervoor zorgen dat jij de rest van je leven klachten vrij kunt zijn wat betreft stress symptomen.

Gewoon om het simpele feit dat je het nu opnieuw goed aangeleerd hebt.

Drukke leefwijze omruilen voor nieuwe veerkracht.

Maar………..we hebben allemaal moeite met verandering. En daar mag je zelfs je hersenen de schuld van geven. Met eigen inzet en het echt op willen heffen van je drukke leefwijze en de verwante klachten, kan ook jij voor jezelf een enorme verandering teweegbrengen.

Het is simpelweg een kwestie van willen en (even) opnieuw aanleren van gezonde gewoontes.

Als jij openstaat om nieuwe gewoontes te willen aanleren ten behoeve van je eigen gezondheid en welbevinden, dan kun je nu HIER GRATIS rapporten aanvragen die helemaal vol staan met nuttige informatie voor jou. Vele honderden levens zijn hierdoor al veranderd, het jouwe kan het volgende zijn.

Op jouw gezondheid!

PS. Wil jij snelle resultaten ga dan direct naar het zelfredzaamheid programma.

Meer lezen kan op FB-pagina, of op het Forum. Delen kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?