Stress Klachten Verdwijnen – Echte Zelfredzaamheid Toepassen

Wat is ECHTE zelfredzaamheid vraag jij je af? Totale zelfbevrijding! Eigen emoties en gevoelens beleven en durven tonen. Op een zelfbewuste wijze het roer in handen nemen, verantwoordelijkheid dragen voor eigen gezondheid en welbevinden en jouw stress klachten verdwijnen.

 

Stress klachten verdwijnen als jij meester wordt over jouw gevoelens.

 

stress klachten verdwijnen

Hoe jij je voelt dat telt, en niet wat anderen over je zeggen of hoe zij over jou denken. Dat kun jij leren door “open te staan” voor juiste informatie.

 

Wat is de juiste informatie?

 

Jij hebt nu stress klachten, signalen van jouw lichaam die zeggen dat er iets niet klopt. Daar zal jij naar moeten luisteren wil jij dat die stress klachten verdwijnen. Je kan pilletjes nemen om te “onderdrukken”, dat klopt, maar weet wel dat de signalen aan jou gericht wel eens lastiger kunnen worden als jij ze nu negeert.

 

Echte kwalen en chronische klachten ontwikkel je als je niet luistert naar de kleine signalen in dit stadium. Leren om te gaan met jouw emoties en gevoelens begint met het voelen ervan. Zij mogen er zijn.

 

Zelfzorg, zodat stress klachten verdwijnen, is gewoon zoeken wat bij jou het beste past.

 

Ieder mens is uniek en een ander kan nooit bepalen wat het beste past bij jou. Bij benadering misschien wel. Weet wel dat jij je eigen “expert” en “hoogleraar” bent als het gaat om jouw lichaam en jouw stress klachten.

 

Ervaar jij jouw lichaam, voel jij het, zie je het, en voel jij je er ook innig mee verbonden of……verwerp jij het…….ben jij er niet helemaal tevreden mee……..of veracht je het zelfs?

 

Zelfzorg, en hoe stress klachten verdwijnen, is niet een pilletje nemen om te ontsnappen aan de stress klachten door ze niet meer te hoeven voelen, maar juist te laten stoppen, je neer te leggen en ze juist gaan te voelen en te ervaren en te kijken naar het WAAROM.

 

Hoe komt het nu dat jij juist nu in deze periode last hebt van stress klachten. Het is echt niet zomaar. Wat en welke methode kun jij nu het beste gebruiken om verlost te worden? Er is er maar een die dat kan beantwoorden, dat ben jij.

 

Stress klachten verdwijnen door de juiste educatie, de goede informatie.

 

Een breed aanbod bij elkaar samengebracht, maakt het mogelijk om dat te kiezen wat bij jou past. Nu is het puzzelen en zoeken op internet, maar het aanbod is zo breed en gevarieerd dat een leek niet weet waar hij precies moet zoeken.

 

Een uit alle domeinen en disciplines verzamelde site, maakt dat iemand concreet kan kijken wat voor zijn of haar stress klachten de beste methoden is, om te gaan toepassen in zijn of haar leven. Waar voel jij je goed bij, dat is de belangrijkste vraag.

 

Als u voelt of u denkt iets te moeten met uw stress klachten, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips, tools en vaardigheden om er direct al mee te beginnen.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter, geeft u anderen een bijzondere kans!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?