Symptomen Stress Omvormen Naar Fit En Vol Energie Zijn.

Symptomen Stress Of  Fit En Vol Van Energie.

Wat kiest u? We kunnen hier natuurlijk meteen een aantal antwoorden op geven en oplossingen aandragen voor je symptomen stress. Wat belangrijk is, is de mensen zelf de antwoorden laten vinden. Zelf om laten vormen naar een fit lichaam. Een mens WEET diep in zijn hart……………….

– Echt leren bij jezelf zoeken, jezelf kunnen en durven zijn, leren bij jezelf zoeken en niet bij de ander
– Zelfvertrouwen, zelf kunnen oplossen
– Autonoom zijn, je eigen gevoelens en verlangens DURVEN zien, daarop ook vertrouwen en daarna het verder groeien daarin!!!!!!

Symptomen stress zijn de signalen, de boodschappen vanuit het lichaam, dat het op deze gebieden niet helemaal snor zit met u.

Natuurlijk is het een beetje een “riskante” route om naar jezelf gaan te kijken, want het is anders, het is nieuw, je bent het niet gewend en wat kom je tegen?
Het ligt niet vast.
Er is totaal geen “protocol” van hoe het “moet” zijn. Sterker nog wij zetten ons af tegen het protocollaire denken. Persoonsgericht en in vrijheid en niet volgens een boekje.
Symptomen stress kunnen onzes inziens pas echt verdwijnen als men vrije keuzes maakt.
Niet onder dwang. Mensen in keurslijven gewrongen, waar zij nu juist uit moeten komen, dat is de bedoeling. Mensen zelf het EMPOWERMENT geven. symptomen stress

Eigenlijk hebben we hier ook een PERSOONLIJKE BEHOEFTE die wij uit willen dragen. We zouden ieder mens willen stimuleren om eigen behoeften uit te dragen. Meer bewust van zichzelf zijn. Een autonome instantie zijn. Zelf nadenken over het leven en je eigen symptomen stress. En hoe meer contact wij met onszelf hebben, hoe meer contact wij met het “anders zijn” zullen ervaren. De meeste problemen zijn gewoon van onszelf. En alleen bij onszelf kan er iets veranderen.
Mensen klagen over……….en ze zijn weer weg bij zichzelf.
Luisteren, respect hebben en niet je eigen gebreken bij anderen neerleggen, of op anderen projecteren.

Wij denken dat er vaak in de medische wereld te eenzijdig wordt gekeken. Soms is het nodig natuurlijk maar heel vaak niet. Medicatie bij symptomen stress is zeker niet altijd nodig.
Kijken naar de hele mens, wie is deze persoon en wat doet hij?
Praten met de mens en niet over de mens!
Laten vertellen en het “unieke” van de ander aanhoren zonder oordeel.  Je “oor” delen!
Je hoeft niet bang te zijn voor de echte diepe verhalen van de ander. Ze zijn niet van jou. En je hoeft ook geen geestelijke te zijn om dit te doen. Gewoon een mens onder de mensen zijn.

Dit is dan genoeg om de symptomen stress van de ander om te laten vormen zodat de ander “leeg”, fit en vol van energie verder kan.

Als u serieus geïnteresseerd bent in uw GRATIS programma “STRESS weg en VOL van energie” kunt hier nu de GRATIS brochures aanvragen. Deze brochures staan vol met tips, tools en strategieën om snel zelf te starten met uw eigen leven zonder symptomen stress.

 

Pssss……..Deel dit bericht met vrienden van Facebook, Twitter, Linked In….en laat hun mee ontdekken hoe fijn het is om je gezond en fit te voelen…..

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?