Gevolgen Stress Van Jezelf Overwinnen

Gevolgen Stress van jezelf, overwinnen? Hoe dan?

gevolgen stress

Elke dag vinden wij het weer een uitdaging om mensen net die tip te kunnen geven, zodat zij zelf hun gevolgen stress kunnen overwinnen.

 

Weet je dat het ons enorm motiveert om dit werk te doen. Dit omdat er steeds meer mensen rondlopen die lijden onder de gevolgen stress.

 

Overal, waar je ook komt, zijn mensen die zichzelf overeind zitten te houden. Die allemaal last hebben van allerlei kwalen en kwaaltjes wat allemaal gevolgen stress zijn.

 

Gevolgen stressHet eerste wat mensen aan me vragen is wat er nou precies te doen aan hun klachten.

“Wat denk je zelf?” is mijn antwoord.

 

Dat komt omdat ik het erg belangrijk vind dat iedereen een zelfdenkend en zelfhandelend mens wordt. Het is altijd zo, naar mijn idee, als iemand thuis al niet goed functioneert, dat zeker op het werk ook niet doet.

 

Door allerlei tips te geven, zelfonthullingen te doen, voorbeelden aan te halen, metaforen en verhalen te delen, kunnen anderen dit lezen, en ervan “profiteren”. Dit, door het zelf weer in hun eigen levens te gebruiken en toe te passen.

 

Gevolgen stress aanpakken kan iemand dus zelf. (leren)

 

Ik kan mij nog herinneren dat ik in de “les” zat van de counsellingopleiding, dat de leraar vertelde over de lichamelijke gevoelens die men kan krijgen als men “NEGATIEF” denkt.

 

Ik wist toen echt niet bewust dat gedachten, gevoelens en gedrag elkaar zo konden beïnvloeden.

 

Steeds negatief in een situatie zitten, negatief denken, betekent dan ook vaak negatief voelen.

 

Positief denken, bewust situaties vanuit andere hoeken bekijken, kan dus ook echt andere gevoelens geven.

 

Natuurlijk is het zo dat je altijd periodes hebt dat er “zware” tijden zijn. Met gevolgen stress gevoelens. Ieder leven kent moeilijkere momenten en tijden van pijn en verdriet.

 

Maar toch……………………………………….doorgaan op je pad en bewust inzetten van je “geheroriënteerde” denken, na een moeizame periode, kan je weer veel positiviteit brengen.

 

Je eigen gevolgen stress aanpakken kan op vele manieren. Ieder mens is uniek. En zoveel mensen zoveel manieren zijn er. Goed voor je lichaam en geest zorgen is er een van. EN ZORGEN WE DAAR WEL GOED VOOR??????? Hoe is jouw levenswijze, en hoe denk jij?

 

Nemen we wel de goede voedingsstoffen voor ons?  Hoe zit het met de alcoholinname? Roken we? Bewegen we wel voldoende?

 

Allemaal bijkomende factoren die een grote rol kunnen spelen bij onze eigen gevolgen stress.

 

Wie is er eigenlijk het meest verantwoordelijk voor HOE we ons voelen, als het om gevolgen stress gaat? Wat kunnen we ZELF doen om het voor onszelf allemaal draaglijker te maken?

 

Wat zijn voor mij momenteel de mogelijkheden om mij weer lekker in mij vel te voelen?

 

Als je deze vragen NIET voor jezelf kunt beantwoorden is het misschien een optie om GRATIS RAPPORTEN aan te vragen, die vol staan met informatie over gevolgen stress. U kunt zelf direct starten met tools en technieken gebruiken om jouw stress klachten direct aan te pakken!

Op uw vitaliteit en gezondheid!

P.s. Meer lezen op Facebook-, reageren of vragen stellen kan ook.

Hier aanvragen

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?