Stress Problemen – Ontdek Uniek Zelfhulp Program

Je hebt last van stress problemen en je weet niet waarvan het komt. Je kunt het ook niet precies benoemen wat je allemaal hebt. Je voelt je angstig, soms duizelig en moe, je hebt een licht hoofd, trillerig op je benen, alles bij elkaar niet echt prettig in je vel. Wat nu?

Stress problemen ontstaan omdat je niet voldoende “greep” voelt over jezelf in situaties.

stress problemen

Stress problemen kunnen leiden tot ECHTE ziekten en kwalen omdat je overmatige of juist onvoldoende verdediging “in huis” hebt. Er zijn fysieke factoren om stress problemen te krijgen, denk aan kou, hitte, verontreiniging, geen geld, geen eten, geen werk maar ook psychisch kun je een daardoor een probleem ervaren en kunnen situaties bedreigend voor je zijn. Hoe jij denkt over bepaalde situaties kan jou steeds meer stress problemen geven.

Mensen zijn allemaal verschillend en uiterst uniek, hoe en wanneer men stress ervaart is een uiterst subjectieve aangelegenheid. Als iemand voelt “opgewassen” te zijn tegen een bepaalde gebeurtenis, iemand heeft het gevoel greep te hebben op de situatie, zal deze persoon minder of geen stress ervaren. Als je het gevoel hebt geen greep te hebben kun je enorme stress problemen hebben.

Met stress problemen naar de juiste “hulpverlener” gaan.

Wat of wie is de juiste hulpverlener, als het om stress problemen gaat. De beste methode – manier – hulpverlening, is die waar jij je prettig bij voelt.

Iedere arts, therapeut of hulpverlener heeft zijn eigen expertise. Ook een hulpverlener kan iemand nooit “verder” brengen dan hij zelf is. Een medische discipline alleen toepassen, vraagt om nieuwe problemen in de toekomst. Een unieke zelfhulp/zelfredzaamheid site, waar veel disciplines samenkomen, kan iemands proces enorm vergemakkelijken. Meestal zoekt men op internet, maar een leek ziet door de bomen het bos niet meer.

Als jij zelf vanuit je eigen stoel, op een plek alles bij elkaar kan vinden wat er “te koop” is, hoef jij niets te doen als te ervaren wat voor jou het beste voelt. Jij bent zelf de “expert”. Door alle aangeboden “stof”, die jou aanspreekt, door te nemen en te lezen, krijg je meestal voldoende inzichten om eigen situaties en gedrag te herkennen en eventueel daar dan wat aan te doen. Ook worden er antwoorden gegeven op essentiële vragen.

Elk moment kunnen inpluggen en “even” die steun zoeken die je op dat moment nodig hebt, zonder alles “af te moeten struinen” geeft je al rust. Dat alleen al kan je als een enorme opluchting ervaren.

Als jij het gevoel hebt meer te willen weten over stress problemendan kun je GRATIS RAPPORTEN aanvragen die jou zoveel informatie geven, waar je direct zelf al mee vooruit kunt.

Ps. Meer lezen kan HIER ook, door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken deel je dit bericht.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 

Log in with your credentials

Forgot your details?